21 ian. 2017

IP Scoring: Gorenje GW6N41IX

Plita incorporabila pe gaz Gorenje GW6N41IX face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul sloven de electrocasnice, lansata la sfarsitul anului 2016. Aceasta plita se remarca prin raportul bun calitate pret si prin stabilitatea gratarelor din fonta. Daca ar fi sa gasesc si un dezavantaj, as remarca la nivelul geometriei arzatoarelor, pozitionarea arzatorului cu  cea mai mare putere calorica in partea din spate. Desi unii considera ca este mai avanjatos, deoarece accesul la celelate arzatoare este mai facil, consideram totodata ca pozitionarea unei oale sau a unui vas ce are o diagonala mai mare, s-ar apropia foarte mult de perete. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Gorenje GW6N41IX - aprindere electrica pe buton | supapa de siguranta pentru gaz

Asa cum am punctat si in subtitlu plita incorporabila pe gaz Gorenje GW6N41IX are aprindere electrica pe buton, ceea ce inseamna ca aceasta aprindere are o durata estimata de viata egala cu cea cea a plitei si este clar recomandabila in comparatie cu aprinderea la doua maini. Mai multe informatii puteti gasi in articolul Criterii alegere plita incorporabila pe gaz. Supapa de siguanta pentru gaz este si ea foarte importanta intrucat previne situatia in care gazul sa ramana deschis la nivelul arzatorului, in situatia in care flacara s-a stins accidental. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila mixta Gorenje.

Gorenje GW6N41IX - gratare din fonta de buna calitate, geometrie buna a gratarelor

Plita incorporabila pe gaz Gorenje GW6N41IX are gratare din fonta, in aliaj, care sunt foarte bine finisate, sunt putin poroase, ceea ce ne face sa spunem ca acestea pe de o parte se vor curata foarte usor iar pe de alta parte sunt mai putin casante. Fonta in stare pura este usor casanta si de aceea producatorii folosesc fonta in aliaj, Cu cat gratarele sunt mai putin grunjoase, cu atat aceste gratare sunt de mai buna calitate. Totodata in ceea ce privesc gratarele plitei incorporabil Gorenje GW6N41IX acestea sunt foarte bine fixate, iar geometria acestora recomanda acest model pentru utilizare intensiva. Prezenta arzatorului WOK reprezinta si ea o caracterisitica importanta, avand in vedere ca acest arzator are o putere calorica echivalenta de 3kW, cam de circa 3 ori mai mare decat un arzator normal.

Gorenje GW6N41IX - design modern, simplist | produse complementare

Plita incorporabila pe gaz Gorenje GW6N41IX are un design modern, simplist si se poate integra cu succes in contextul unei bucatarii ce urmareste aceeasi linie de design, insa din punct de vedere estetic, nu consideram ca aceasta plita s-ar preta unei bucatarii premium. In ceea ce privesc produsele complentare cu care plita incorporabila Gorenje GW6N41IX s-ar putea asocia, producatorul sloven de electrocasnice are o gama larga de cuptoare si hote incorporabile, astfel incat un utilizator sa-si poata alege un set complet de electrocasnice incorporabile. In ceea ce priveste inoxul, Gorenje GW6N41IX beneficiaza de un inox de buna calitate, bine polisat si relativ greu amprentabil.

IP Scoring: Gorenje GW6N411X

Raport Calitate Pret                        ★★★★☆
Calitate material                              ★★★☆
Calitate gratare                              ★★
Design                                                ★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                   ★★★
                                                                            
Total 24                           IncorporabilePremium

Plita incorporabila pe gaz Gorenje GW6N41IX totalizeaza conform evaluarii IP Scoring realizate de blogul IncorporabilePremium, 23 dintr-un total de 30 de puncte si este o solutie pentru cei interesati de o plita incorporabila pe gaz cu gratare din fonta si recomandabila unui gatit intensiv. Va recomandam totodata si articolul Pareri despre electrocasnicele Gorenje.

2 comments:

Marius Ghenea spunea...

Daca cumva se strica vreun gratar, se poate cumpara separat sau sunt nevoit sa schimb plita?

Gorenje GW6N41IX spunea...