13 ian. 2017

IP Scoring Electrolux EOA3400AOX

Cuptorul incorporabil Electrolux EOA3400AOX este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile accesibile din punct de vedere al pretului, din punctul meu de vedere. Producatorul suedez de electrocasnice Electrolux, asambleaza acest model in fabrica din Italia si realizeaza astfel unul din cele mai bune cuptoare incorporabile care sa se incadreze intr-un buget de 1000 de lei. In functie de perioada din an in care doriti sa-l achizitionati, pretul poate fluctua in functie de campaniile promotionale pe care retailerii le au.

cuptor incorporabil, cuptor incorporabil Electrolux EOA3400AOX, cel mai bun cuptor Electrolux EOA3400AOX
Asadar la criteriul Raport calitate pret, cuptorul incorporabil electric multifunctional Electrolux EOA3400AOX sta foarte bine, avand in vedere pe de o parte caracteristicile tehnice si pe de alta parte calitatea pentru care producatorul suedez de electrolcasnice este recunoscut la nivel mondial, grupul Electrolux, din care mai face parte Zanussi si AEG fiind cel mai mare grup de electrocasnice din Europa. Chiar si in tara noastra, producatorul suedez de electrocasnice are o fabrica ce produse subansambluri si aragazuri la Satu Mare.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Electrolux EOA3400AOX- autocuratare catalitica, 8 functii

In ceea ce privesc optiunile de utilizare cuptorul Electrolux EOA3400AOX asigura prin cele 8 functii presetate, posibilitatea utlizatorilor de a gati mare parte din alimentele si retetele posibil a fi preparate la un cuptor electric multifunctional. Electrolux EOA3400AOX are asadar convector, fapt ce inseamna ca temperatura va fi distribuita uniform in interiorul cuptorului. Totodata cuptorul incorproabil Electrolux EOA3400AOX are si sistem tangential de ventilatie, sistem ce permite montarea acestui electrocasnic inclusiv in corpuri verticale de mobilier. In general se produce o confunzie intre sistemul de convectie din interiorul cuptorului si sistemul de ventilatie, care este amplasat intre peretii exteriori si superiori ai cuptorului incorporabil, sistem de ventilatie ce asigura racirea peretelui exterior superior, necesara, avand in vedere de puterea calorica a grill-ului. Mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil puteti citi in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Electrolux EOA3400AOX - costuri de mentenanta, sistemul de prindere al tavilor

In ceea ce priveste sistemul catalitic de autocuratare, acesta are atat avantaje cat si dezavantaje. Cuptorul incorporabil Electrolux EOA3400AOX are trei pereti catalitici, pereti ce se pot consuma in general, in conditii normale de utilizare in 3-4 ani, acesti pereti, care sunt atasati peretilor interiori ai cuptorului sunt considerati consumabile si pot fi asadar cumparati de la orice service autorizat. In situatia in care utilizatorul nu doreste sa inlocuiasca acesti pereti in momentul in care acestia se uzeaza, pot opta si pentru a ramane fara acesti pereti, fapt posibil pentru cei laterali. Pentru mai multe informatii privind sistemul catalitic, va recomandam articolul

Diferenta dintre autocuratarea pirolitica si catalitica la cuptoarele incorporabile. In ceea ce priveste sistemul de prindere al tavilor, cuptorul incorporabil Electrolux EOA3400AOX are glisiere fara telescop, o solutie mai buna fata de sistemul clasic de incastrare a tabilor in peretii laterali, asa cum gasim de exemplu in cazul cuptoarelor dintr-un aragaz clasic, si o solutie mai putin practica fata de sistemul de glisiere fara telescop. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila ELECTROLUX.

Electrolux EOA3400AOX- design modern, inox antiamprenta

Cuptorul incorporabil Electrolux EOA3400AOX urmareste o linie moderna de design, ceea ce inseamna ca se poate integra cu succes in contextul unei bucatarii moderne. Totusi lipsa butoanelor push in, care ar pune in valoare o anumita ergonomie si inscriptionarea la vedere a temperaturii si a functiilor cuptorului, trateaza oarecu faptul ca Electrolux EOA3400AOX este un model entry level. In ceea ce priveste intretinerea, faptul ca Electrolux EOA3400AOX are inox tratat antiamprentare reprezinta un plus care merita mentionat.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila ELECTROLUX.

Electrolux EOA3400AOX - un cuptor fiabil, o gama mare de incorporabile complementare

Numesc electrocasnice incorporabile complementare plitele si hotele care ar putea completa cuptorul Electrolux EOA3400AOX intr-un set de electrocasnice incorporabile care sa se potriveasca din punct de vedere estetic. Din fericire producatorul suedez de electrocasnice are o gama foarte larga de plite si hote incorporabile, fie ca sunt decorative sau telescopice cu care Electrolux EOA3400AOX se poate alatura. In ceea ce priveste fiabilitatea producatorul suedez de electrocasnice ne-a dovedit ca este unul din cei mai fiabili producatori de pe piata, fapt oarecum normal in conditiile in care Electrolux pune mare accent pe calitate.



In concluzie, cuptorul incorporabil electric multifunctional Electrolux EOA3400AOX totalizeaza 23 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte conform criteriilor de alegere ale cuptorului incorporabil, stabilite de blogul nostru si este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile de pana in 1000 de lei de pe piata, acest model fiind unul pe care Incorporabile Premium il recomanda cu incredere cititorilor sai. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Cum aleg cuptorul incorporabil.

2 comments:

Anonim spunea...

Inoxul la acest cuptor incorporabil se poate zgaria?

Iulius spunea...

Am acest cuptor incorporabil si as dori sa stiu daca pot cumpara telescoape pentru tavi si daca-mi puteti spune de la ce magazin as putea gasi..