10 ian. 2017

IP Scoring Beko CTB6250B

Noua gama de electrocasnice incorporabile lansata la jumatatea anului 2016 de catre producatorul turc, ne propune o hota incorporabila telescopica pe culoarea neagra, Beko CTB6250B - hota ce are ca principala caracteristica un foarte bun raport calitate pret. Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250B se poate cumpara, atunci cand este la promotie in jurul pretului de 350 de lei, un pret foarte bun daca este sa ne raportam la puterea mare de absortie pentru o hota telescopica, respectiv 420 de metri cubi. Filtrele metalice sunt lavabile, usor de curatat si intretinut, iar nivelul de zgomot de 69 de dB(A) clasifica hota incorporabila Beko CTB6250B in categoria hotelor cu nivel mediu de zgomot. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.

Beko CTB6250B -  hota telescopica ce poate functiona si pe recirculare

Hota incorporabila Beko CTB6250B are evacuarea pe 150 de mm, insa se poate adapta si pentru 120 de mm, insa este nevoie de o reductie de la 150 la 120 mm. In situatia in care utilizatorul nu poate monta burlan, desi recomandarea noastra este sa optati pentru aceasta varianta daca este posibil, Beko CTB6250B se poate folosi si pentru recirculare insa mai este nevoie de atasarea unui filtru de carbon. Mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil BEKO.

Beko CTB6250B - hota cu design modern ce poate completa un set de incorporabile BEKO pe culoarea neagra

Desi se poate asocia mai multor variante de plite si cuptoare incorporabile, va recomandam ca hota telescopica Beko CTB6250B sa fie asociata unui cuptor si a unei plite Beko pe culoarea neagra, ce urmareste o linie moderna de design sau cu electrocasnice incorporabile complementare, cu o cromatica de inox cu negru. Partea buna este ca producatorul turc are o gama mare de cuptoare si plite incorporabile ce urmaresc o linie moderna de design, asa ca la criteriul Produse Complementare hota incorporabila Beko CTB6250B primeste punctaj maxim. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila BEKO.


In concluzie hota incorporabila telescopica Beko CTB6250B totalizeaza 24 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte conform principalelor criterii de alegere ale hotei incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, criterii pe care le-am detaliat in articolul Criterii alegere hota incorporabila.

1 comments:

Hota recirculare spunea...

La aceasta hota se poate monta filtru de carbon?