17 ian. 2017

Electrolux EFB60566DX - hota design cheminee

Electrolux EFB60566DX - una din cele mai puternice hote de 60 cm de pe piata

Hota incorporabila decorativa cu design cheminee Electrolux EFB60566DX este una din cele mai puternice hote de pe piata, care sa aiba latimea de 60 de cm. Cu o capacitate de absortie de 685 de metri cubi pe ora, hota Electrolux EFB60566DX este ideala atat bucatariilor mari cat si celor open space, care comunica cu living-ul. Putem spune ca Electrolux EFB60566DX are un raport bun pret calitate, mai ales daca este sa punem la plusuri capacitatea de evacuare, linia ultra moderna de design, luminarea spot LED si un nivel de zgomot redus, sub media hotelor de pe piata la aceleasi capacitati de evacuare. Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila Electrolux. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Electrolux EFB60566DX- hota cu evacuare pe 150 mm, se poate adapta si pentru recirculare

Hota incorporabila decorativa Electrolux EFB60566DX are evacuarea pe 150 mm, insa se poate adapta cu ajutorul unei reductii si la evacuare de 120 mm, fara a afecta hota sau performantele ei. In situatii extreme, hota incorporabila cu design cheminee poate fi adaptata si pentru recirculare, insa va mai fi nevoie de un sistem de filtrare cu filtru de carbon, sistem de filtrare menit sa opreasca mirosul din aerul aspirat. Pentru informatii detaliate privind montarea, precum si modul in care recircularea influenteaza performantele hotei, va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Electrolux EFB60566DX - filtre de grasime, metalice si lavabile

Filtrele hotei Electrolux EFB60566DX sunt metalice si prin urmare se pot spala, fie manual cu degresant sau detergent de vase fie in masina de spalat vase, daca este disponibila. Un amanunt important la sistemul de filtrare este dat de faptul ca hota Electrolux EFB60566DX are o protectie a filtrelor protectie ce are si un rol estetic, pe care eu il apreciez si am observat ca aceasta protectie, preluata initial de la hotele oblice, este din ce in ce mai folosita in design-ul hotelor incorporabile premium. Pentru informatii amanuntite privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila.

Electrolux EFB60566DX - luminare spot light cu LED, nivel redus de zgomot

Alte doua caracteristici ce merita mentionate in cazul hotei incorporabile cu design cheminee Electrolux EFB60566DX sunt date de sistemul de luminare cu spot-uri, mult mai elegant si mai de efect in comparatie cu clasicele becuri pe halogen si totodata, un alt aspect important este dat de nivelul redus de zgomot pentru o hota atat de putenica, respectiv 68dB pe ultima treapta de putere. Comenzile full touch control contribuie si ele din punct de vedere estetic ca si argument pentru hota Electrolux EFB60566DX. Acestea sunt foarte elegant inserate frontal si totodata sunt foarte usor de folosit fiind intuitive pentru utilizator. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Electrolux EFB60566DX - produse complementare si fiabilitate

In ceea ce privesc produsele complementare cu care hota incorporabila Electrolux EFB60566DX s-ar putea asocia pentru a alcatui un set complet de plita - cuptor - hota, producatorul suedez de electrocasnice are o gama foarte diversificata de plite si cuptoare cu care acest model se poate asocia astfel incat sa se potriveasca perfect. Legat de fiabilitate, producatorul suedez este renumit pentru calitatea si durabilitatea produselor sale, iar faptul ca modelul Electrolux EFB60566DX face parte din segmentul premium, high end este o garantie suplimentara in acest sens. Mai jos am sintetiza evaluarea IP Scoring pe care blogul Incorporabile Premium o ofera cititorilor sai, avand la baza principalele criterii de alegere ale hotei incorporabile, criterii despre care am scris detaliat in articolul recomandat mai sus

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz ELECTROLUX.

IP Scoring: Electrolux EFB60566DX

Raport Calitate Pret                        ★★★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★
Calitate filtre                                      ★★
Nivel zgomot                                ★★
Produse complementare                   ★★★
                                                                            
Total 26                           IncorporabilePremium

In concluzie hota Electrolux EFB60566DX are toate caracteristicile unei hote premium, are un raport bun calitate pret, mai ales daca reusiti sa o cumparati intr-o campanie promotionala, situatie in care pretul ei ar cobori de la 2000 la 1500 de lei, un pret foarte bun pentru o hota cu o capacitate de evacuare de 700 de metri cubi pe ora si cu o linie de design moderna, linie ce va pune si mai mult in valoare caracterul premium a bucatariei. Va recomandam in final articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.