24 ian. 2017

Cel mai bun cuptor incorporabil negru Bosch | Bosch HBG6750B1

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Bosch HBG6750B1 este cel mai bun cuptor incorporabil pe culoarea neagra din gama producatorului german de electrocasnice. Hama high end a producatorului german este produsa si asamblata in fabricile din Gemania Bosch. Cuptorul incorporabil Bosch HBG6750B1 face parte din Seria 8, o serie exceptionala, atat in ceea ce priveste design-ul super high tech, cat si caracterisiticile tehnice. Din punct de vedere al raportului calitate pret, Bosch HBG6750B1 sta bine, avand in vedere ca vorbim de un cuptor incorporabil premium ce se poate compara oricand cu gama celor de la Miele sau AEG. Pretul cuptorului Bosch HBG6750B1variaza in jurul sumei de 1000 de euro, un pret corect daca este sa punem in balanta cu caracterisiticile tehnice.

Bosch HBG6750B1 - volum de 71 de litri | autocuratare pirolitica

Volumul de 71 de litri claseaza cuptorul incorporabil Bosch HBG6750B1 in categoria cuptoarelor incorporabile de volume medii spre mari. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. In ceea ce priveste autocuratarea, pirolize este cel mai eficient sistem de autocuratare de pe piata, as spune singurul atunci cand vorbim de autocuratare, celelalte sisteme ce la baza principiul catalitic fiind doar programe suport, ce usureaza mai degraba munva utilizatorului pentru a curata interiorul cuptorului. Mai multe detalii privind diferentele, avantajele si deavantajele sistemelor de autocuratare, puteti gasi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil de la BOSCH, articol in care am evaluat varful de gama Bosch, varf de gama ce face parte si el, la fel ca Bosch HBG6750B1 din Seria 8. Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP 5 in functie de pret.

Bosch HBG6750B1 - cuptor incorporabil electric multifunctional

In cazul cuptorului Bosch HBG6750B1 vorbim bineinteles de un cuptor electric multifunctional, ceea ce inseamna ca acest model are un convector amplasat in partea din spate a cuptorului, convector ce are ca principal scop uniformizarea temperaturii in cavitatea cuptorului, uniformizare ce contribuie determinant pentru a obtine o calitate superioara a prepararii alimentelor. Totodata, pentru ca acest convector se confunda destul de des cu sistemul de ventilatie, in cazul cuptorului Bosch HBG6750B1 vorbim si de prezenta unui ventilator, ventilator ce este amplasat intre peretele exterior si cel interior al cuptorului, deasupra grill-ului, ventilator ce are ca scop ventilarea nisei dintre cei doi pereti, astfel incat temperatura ridicata a cuptorului sa nu fie transmisa elementelor de mobilier in care este incorporat Bosch HBG6750B1. Sistemul de convectie patentat de producatorul german de electrocasnice se numeste Sistem de convectie 4D si are ca principala caracteristica o coacere si o prajire uniforma a alimentelor.

Bosch HBG6750B1- AUTOPilot 10 | panou de comanda TFT

Seria 8 din care face parte si cuptorul incorporabil Bosch HBG6750B1 vine cu meniul de retete presetate AUTOPilot 10, aceste retete fiind cele mai comune posibil a fi preparate intr-un cuptor electric multifunctional. Panoul de comanda este excelent integrat frontal si este TFT, comenzile fiind pe touch. Geamul este partial mat, iar usa are patru straturi de geam astfel incat usa sa fie numita "rece", adica indiferent de temperatura interioara a cuptorului, atunci cand puneti mana pe geam-ul exterior al usii sa nu existe pericolul de ardere accidentala, un accident destul de des intalnit mai ales in cazul celor mici. 

Astfel in cazul cuptorului Bosch HBG6750B1 eliminati acest risc. Linia de design este bineinteles una moderna, premium, acest cuptor fiind recomandat celor ce-si doresc electrocasnice high-end pentru un plus de confort si totodata pentru o calitate superioara a prepararii alimentelor. Tot legat de confort, mentionam ca Bosch HBG6750B1 are si sistem de fixare a tavilor pe glisiere cu telescop, pe un singur nivel, lucru ce va contribui si el la o usurinta in utilizare. Va recomandam si articolul Pareri despre electrocasnicele Bosch.
In concluzie, cuptorul electric multifunctional Bosch HBG6750B1 este cel mai bun cuptor incorporabil pe culoarea negra din gama producatorului german de electrocasnice Bosch si totodata unul din cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata in acest moment. Seria 8, din care face parte si Bosch HBG6750B1 este o serie premium, adresata clientilor petentiosi si totodata menita sa utilize bucatarii high-end. In ceea ce privesc produsele complementare, cuptorul incorporabil Bosch HBG6750B1 se poate asocia cu mai multe modele de plite si hote incorporabile, dar si cu cuptoare cu microunde incorporabile, astfel incat acestea sa se potriveasca perfect din punct de vedere estetic in alcatuirea unui set complet de electrocasnice,

IP Scoring: Bosch HBG6750B1         

Raport Calitate Pret                        ★★★★
Optiuni utilizare                              ★★
Eficienta autocuratare                           ★★★
Design                                               ★★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 27                           IncorporabilePremium

Conform evaluarii IP Scoring realizata de Incorporabile Premium, cuptorul Bosch HBG6750B1 totalizeaza 27 dintr-un punctaj de 30 de puncte, fiind prin urmare un model pe care blogul nostru il recomanda cititorilor sai. Va recomandam si articolele Cea mai buna plita incorporabila Bosch si Cea mai buna hota incorporabila Bosch.

5 comments:

cuptor electric independent spunea...

Exista un cuptor electric independent care sa aiba aceleasi caracteristici cu acest cuptor incorporabi?

cuptoare incorporabile altex spunea...

Am gasit acest cuptor la Altex la 3500 de lei. Super pret.

hbg6750b1 pret spunea...

Acesta ar fi cel mai mic pret pentru Bosch hbg6750b1 pret?

Lucian ALtex bosch hbg633nb1 spunea...

Imi puteti spune care este diferenta intre acest cuptor si bosch hbg633nb1?

Anonim spunea...

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Bosch HBG6750B1 este cel mai bun cuptor incorporabil pe culoarea neagra din gama producatorului german de electrocasnice. Hama highend a producatorului german este produsa si asamblata in fabricile din Gemania BOSCH. Cuptorul incorporabil Bosch HBG6750B1 face parte din Seria 8, o serie exceptionala, atat in ceea ce priveste design-ul super high tech, cat si caracterisiticile tehnice. Din punct de vedere al raportului calitate pret, Bosch HBG6750B1 sta bine, avand in vedere ca vorbim de un cuptor incorporabil premium ce se poate compara oricand cu gama celor de la Miele sau AEG. Pretul cuptorului Bosch HBG6750B1variaza in jurul sumei de 1000 de euro, un pret corect daca este sa punem in balanta cu caracterisiticile tehnice.