22 ian. 2017

Cea mai puternica hota Hotpoint | Hotpoint HHC 6.7F LT X

Cea mai puternica hota decorativa cu design cheminee a producatorului italian este Hotpoint HHC 6.7F LT X. Cei 730 de metri cubi recomanda hota incorporabila Hotpoint HHC 6.7F LT X folosirii in bucatarii de dimensiuni mari si open space. Pe langa puterea mare de absortie, hota Hotpoint HHC 6.7F LT X se mai recomarca si prin design-ul cheminee, foarte slim si elegant, design ce va aduce valoare adaugata din punct de vedere estetic bucatariei pe care o deserveste. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Tot in ceea ce priveste aspectul, mentionam sistemul de luminare ce are la baza existenta a doua spot light uri, spot light-uri ce au o lumina directionala, foarte eleganta, spre deosebire de niste becuri clasice de halogen pe care le gasim in general in cazul majoritatii hotelor de pe piata. Filtrele de grasime  a hotei incorporabila Hotpoint HHC 6.7F LT X sunt metalice si prin urmare lavabile. In conditiile respectarii recomandarilor de curatare si intretinere pe care le gasiti in manualul de instructiuni, durata estimata de viata a acestora se poate apropia de cea a hotei.

Hotpoint HHC 6.7F LT X - capacitate mare de evacuare | se poate adapta si pentru recirculare

Puterea mare de evacuare a hotei incorporabile cu design cheminee Hotpoint HHC 6.7F LT X o recomanda atat pentru evacuare clasica pe burlan, evacuare ce este proiectata pentru burlan cu diametrul de 150 de mm, diametru care se poate adapta si la 120 de mm, cu ajutorul unei reductii de la 150 la 120 de mm, reductie ce se poate gasi de obicei in service-urile specializate; sau se poate opta si pentru functia de recirculare, insa va mai fi nevoie de atasarea unui filtru de carbon, filtru care este considerat consumabil si care se cumpara de la service-ul autorizat. Totusi recomandam folosirea recircularii, adica fara a folosi burlan, doar in situatii extreme in care nu se poate monta burlanul. In general folosirea hotei pe recirculare reduce puterea de evacuare cu circa 30%, mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Hotpoint HHC 6.7F LT X - nivel de zgomot 71dB(A) | functie booster | 730m3/h

Puterea de evacare de 730 de metri cubi se realizeaza pe functia booster, cea mai puternica treapta de evacuare. Pe functia booster, se ajunge la un nivel de zgomot a hotei incorporabile Hotpoint HHC 6.7F LT X este de 71dB(A), nivel de zgomot putin peste media nivelului de zgomot de pe piata. Totusi pe cele celelalte trei trepte de putere, nivelul d zgomot este semnificativ mai mic. Oricum eficienta evacuarii aburului depinde si de distanta la care se monteaza hota incorporabila fata de plita, mai multe recomandari in acest sens puteti citi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila. In ceea ce priveste atentia producatorului la finisaje, mentionam si panoul electronic cu comenzi full touch control, panou ce este foarte elegant integrat in partea frontala a hotei. In ceea ce priveste intretinerea, mentionam ca hota Hotpoint HHC 6.7F LT X foloseste un inox de calitate buna, mai greu amprentabil, ceea ce inseamna ca va fi mai usor de curatat si intretinut.

Hotpoint HHC 6.7F LT X - fiabilitate | produse complementare | IP Scoring

In ceea ce priveste fiabilitatea, Hotpoint a stat bine la acest capitol, cel putin in ultimii cinci ani in care am analizat produsele electrocasnice incorporabile a acestui producator. Totodata Hotpoint, sau vechiul Ariston a avut intotdeauna o expertiza in ceea ce privesc hotele incorporabile, expertiza ce a contribuit si intr-o durata de viata estimata mai mare a acestor incorporabile. In ceea ce privesc produsele complementare, hota Hotpoint HHC 6.7F LT X se poate asocia cu o multime de cuptoare si plite incorporabile pe inox, ce urmaresc aceeasi linie de design, astfel incat sa alcatuiasca  un set complet, plita-cuptor-hota. Mai jos gasiti evaluarea IP Scoring realizata de blogul IncorporabilePremium pe baza principalelor criterii de evacuare stabilite si detaliate in articolul Criterii alegere hota incorporabila.

   IP Scoring: Hotpoint HHC 6.7F LT X    

Raport Calitate Pret                        ★★★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★★☆
Calitate filtre                                      ★★★☆
Nivel zgomot                                ★★☆☆
Produse complementare                   ★★★★★
                                                                            
Total 26                           IncorporabilePremium

In concluzie hota incorporabila cu design cheminee totalizeaza 26 dintr-un puntaj maxim de 30 de puncte si este astfel unul din modelele de hote pe care blogul nostru le recomanda in special celor care au o bucatarie mare sau o bucatarie ce comunica cu living-ul, open space. Cu un foarte bun raport calitate pret, hota incorporabila Hotpoint HHC 6.7F LT X nu are cum sa nu fie pe orice short list atunci cand vine vorba de achizitia unei hote bune sau foarte bune. Hota incorporabila Hotpoint HHC 6.7F LT X este in acest moment una din putinele hote incorproabile de pe piata, ce se poate cumpara la un pret de pana in 1200 de lei, daca este in promotie si care in acelasi timp sa fie capabila sa faca fata unui open space, fie ca vorbim de utilizarea sa pe evacuare pe burlan sau recirculare.

1 comments:

Alexandra spunea...

Care este cea mai buna hota de bucatarie pentru bucatarii deschise?