24 ian. 2017

Cea mai buna plita pe gaz de 75 cm Bosch | Bosch PCS7A5B90

Plita incorporabila pe gaz Bosch PCS7A5B90 este una din cele mai bune plite incorporabile pe gaz care sa aiba latimea de 75 de cm de pe piata si as spune ca este cea mai buna plita pe gaz de 75 de cm din gama producatorului german de electrocasnice Bosch. Plita Bosch PCS7A5B90 face parte din noile game de electrocasnice incorporabile puse la dispozitie de Bosch la sfarsitul anului 2016, pietei europene de electrocasnice. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Cu o geometrie unica, geometrie ce se remarca in primul rand prin pozitionarea oarecum atipa a arzatorului WOK, Bosch PCS7A5B90 este un model ce are gratare din fonta in aliaj, gratare impartite in trei segmente, tocmai pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a le spala mai usor, fie ca vorbim de o spalare la chiuveta, fie ca opteaza pentru o spalare in masina de spalat vase, acolo unde este posibil. Va recomandam si articolul Pareri despre electrocasnicele BOSCH.

Bosch PCS7A5B90 - gratare din fonta de foarte buna calitate, geometrie buna a plitei

Plita incorporabila pe gaz Bosch PCS7A5B90 are niste gratare din fonta in aliaj, care sunt de foarte buna calitate. De ce spun asta? Pentru ca aceste gratare sunt foarte putin poroase, ceea ce inseamna ca, pe de o parte sunt mai putin casante si pe de alta parte, lipsa porilor inseamna o curatare si intretinere mai facila. In ceea ce priveste geometria arzatoarelor, pozitionarea in lateral a arzatorului WOK permite utilizarea celorlalte 4 arzatoare fara nicio restrictie cu privire la diagonala oalelor folosite. Acest avantaj insa vine si cu un dezavantaj si , asa cum vam obisnuit, preferam sa prezentam atat avantajele cat si dezavantajele.

Daca nu aveti o hota puternica, faptul ca arzatorul WOK este dezaxat fata de axul hotei, inseamna ca evacuarea aburului nu va fi la fel de eficienta. Va recomandam asadar pentru aceasta plita, sa optati pentru o hota foarte puternica, cu o capacitate de evacuare de peste 700 de metri cubi si ideal ar fi ca aceasta hota sa fie decorativa cu design cheminee sau piramidala. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila Bosch.

Bosch PCS7A5B90 - aprindere electrica pe buton | supapa de siguranta gaz

Plita incorporabila Bosch PCS7A5B90 are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta, termocuplu pentru gaz, ceea ce inseamna ca se va evita situatia in care flacara sa se stiga accidental si gazele sa ramana deschise. Aceasta supapa functioneaza doar pentru arzatoare si eventualele scurgeri de gaz in zona arzatoarelor. Atentie: Pentru montaj si mentenanta va recomandam clar sa apelati la service autorizat sau la firme autorizate pentru montaj si mentenanta, fiindca riscurile sunt mari. Plita incorporabila pe gaz Bosch PCS7A5B90  are un inox de foarte buna calitate, este foarte bine polisat si prin urmare se amprenteaza mai greu si se curata mai usor. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere plita pe gaz.

Bosch PCS7A5B90 - design modern | produse complementare

Plita incorporabila Bosch PCS7A5B90 are un design modern, ceea ce inseamna ca se poate integra foarte bine intr-o bucatarie ce urmareste aceeasi linie de design si poate fi totodata intr-un pachet de electrocasnice ce utileaza o bucatarie premium. In ceea ce privesc produsele complementare, plita pe gaz Bosch PCS7A5B90 poate fi usor asociata unei game foarte mari de cuptoare incorporabile si a unei game putin mai restranse de hote incorporabile pe care producatorul german de electrocasnice le pune la dispozitia pietei europene. Va recomandam in acest sens  articolele Cel mai bun cuptor incorporabil Bosch si Cea mai buna hota incorporabila Bosch. Mai jos am evaluat plita incorporabila pe gaz Bosch PCS7A5B90 conform principalelor criterii de alegere ale plitei incorporabile stabilite de Incorporabile Premium.

IP Scoring: Bosch PS7A5B90

Raport Calitate Pret                        ★★
Calitate material                              ★★★☆
Calitate gratare                              ★★
Design                                                ★★★☆
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                   ★★★☆☆
                                                                            
Total 22                           IncorporabilePremium

In concluzie plita incorporabila pe gaz, cu latimea de 60 de cm, gratare din fonta si arzator WOK Bosch PCS7A5B90 totalizeaza 22 dintr-un puntaj maxim de 30 de puncte si este una din cele mai bune plite incorporabile pe gaz cu latime mai mare de 70 de cm de pe piata si este totodata un model pe care Incorporabile Premium o recomanda cititorilor sai. Desi nu sta foarte bine la raportul pret calitate pentru ca este un model nou si din segmentul premium, plita incorporabila Bosch PCS7A5B90 este o plita extraordinara, iar daca pretul nu este principalul criteriu, acest model este un model foarte bun. Am atasat in partea stanga si schita de incorporare pentru aceasta plita.
Bosch PCS7A5B90
Rated 4.4/5 based on 1174 reviews

3 comments:

poh6b6b10 spunea...

Credeti ca este mai buna decat plita incorporabila bosch poh6b6b10?

Admin spunea...

Da, este mai buna Bosch PCS7A5B90 decat Bosch POH6B6B10

Georgiana spunea...

Aceasta hota nu ar trebui sa aiba arzator WOK central? Pe emag apare cu arzatorul central? In site ul bosch apare ca la voi in articol? Care este corecta?