25 ian. 2017

Cea mai buna hota telescopica AEG | AEG X66164MP1


Cea mai buna hota telescopica de la producatorul german de electrocasnice este, daca ar fi sa tinem cont de principalele criterii de alegere ale hotei incorporabile, modelul AEG X66164MP1. Acesta se remarca in primul rand prin capacitatea mare de evacuare, cei 603 de metri cubi pe ora, clasificand hota telescopica AEG X66164MP1 in categoria hotelor de putere mare si foarte mare, hote capabile sa faca fata mirosurilor si aburului atat dintr-o bucatarie de mari dimensiuni, cat si in situatia unor open space-uri, situatie in care bucataria este deschisa spre living sau dinning.
 Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

In ceea ce priveste pretul, AEG X66164MP1 are un pret ce variaza in jurul a 1200 de lei, un pret corect aand in vedere ca vorbim de un brand premium, singurul capabil sa concureze Miele, dar si daca punem in balanta performantele tehnice si faptul ca se gasesc foarte greu hote telescopice capabile sa evacueze debite de aer mai mari de 600 de metri cubi pe ora. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota telescopica -TOP 5 in functie de pret.

AEG X66164MP1 - capacitate mare de evacuare | nivel redus de zgomot


Hota incorporabila AEG X66164MP1 se mai remarca prin faptul ca are un nivel de zgomot foarte redus, cei 66 de dB(A) clasificand hota in categoria celor silentioase. Ceea ce este de remarcat este dat de faptul ca gasim foarte putine hote telescopice care sa poata evacua 600 de metri cubi pe ora si in acelasi timp sa fie si silentioase. In ceea ce priveste sistemul de filtrare, in cazul filtrelor de grasime vorbim de filtre metalice, lavabile, care, daca sunt intretinute corespunzator, au o durata estimata de viata egala cu cea  a hotei. Evacuarea se face pe burlan cu diametrul de 150 de mm, insa se poate adapta, fara a afecta perfomantele hotei si la evacuare pe 120 de mm, cu conditia achizitionarii unei reductii de la 150 la 120mm, reductie ce se poate cumpara de la orice service autorizat Electrolux | AEG, AEG fiind brand-ul premium german din cadrul concernului suedez Electrolux. Va recomandam si articolul Criterii alegere hota incorporabila.

AEG X66164MP1 - hota telescopica ce poate functiona si pe recirculare

Hota incorporabila telescopica AEG X66164MP1 se poate adapta si pentru recirculare, insa va mai avea nevoie de un sistem de filtrare pentru miros, sistem de filtrare ce consta intr-un filtru de carbon ce trebuie cumparat separat de la orice service autorizat AEG | Electrolux, sau se poate opta si pentru filtru universal de carbon, insa montajul acestuia ar fi oarecum artizanal. Va recomandam asadar, in situatia in care nu aveti cum sa montati burlan de evacuare, sa optati pentru un filtru de carbon special realizat pentru modelul AEG X66164MP1. Trebuie oricum sa aveti in vedere ca montajul unui filtru de carbon ia cam 30 la suta din capacitatea de absortie a hotei, fitrul de carbon fiind destul de dens. Mai multe informatii cu privire la montajul hotei pe recirculare, puteti gasi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje

AEG X66164MP1 - design modern | produse complementare


Este evident ca hota telescopica AEG X66164MP1 urmareste o linie de design moderna, foarte ergonomica, asemenea intregii game a producatorului german de electrocasnice. In ceea ce privesc produsele complementare, AEG are o gama mai restransa in cazul plitelor pe gaz si o gama mai larga in situatia plitelor pe inductie si a celor electrice. In ceea ce priveste fiabilitatea, producatorul german de electrocasnice AEG este renumit pentru calitatea si durabilitatea produselor, sale fiind unul dintre producatorii care realizeaza cele mai bune produse electrocasnice incorproabile de pe piata. Mai jos gasiti evaluarea IP Scoring, evaluare realizata de Incorporabile Premium, tinand cont de principalele criterii de alegere a hotei incorporabile, criterii detailate in link-ul de mai sus. Am atasat in partea stanga si schita de incorporare a hotei AEG X66164MP1, schita lizibila, cand dati click pe poza.

   IP Scoring: AEG X66164MPI   

Raport Calitate Pret                        ★★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★
Calitate filtre                                      ★★★☆
Nivel zgomot                                ★★
Produse complementare                   ★★
                                                                            
Total 25                           IncorporabilePremium

In concluzie, hota incorporabila telescopia AEG X66164MP1 totalizeaza 25 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune hote incorporabile telescopice, cu latimea de 60 de cm de pe piata si cu siguranta o solutie perfecta pentru cei interesati de o hota telescopica care sa fie in acelasi timp, puternica, silentioasa si totodata sa se poata integra intr-o bucatarie moderna, premium.
AEG X66164MP1
Rated 4.6/5 based on 1314 reviews

9 comments:

Instalator mobilier spunea...

Unde se monteaa filtrul de carbon in cazul hotelor telescopice?

Sorin Teodor spunea...

Cea mai buna hota telescopica de la producatorul german de electrocasnice este, daca ar fi sa tinem cont de principalele criterii de alegere ale hotei incorporabile, modelul AEG X66164MP1. Acesta se remarca in primul rand prin capacitatea mare de evacuare, cei 603 de metri cubi pe ora, clasificand hota telescopica AEG X66164MP1 in categoria hotelor de putere mare si foarte mare, hote capabile sa faca fata mirosurilor si aburului atat dintr-o bucatarie de mari dimensiuni, cat si in situatia unor open space-uri, situatie in care bucataria este deschisa spre living sau dinning. In ceea ce priveste pretul, AEG X66164MP1 are un pret ce variaza in jurul a 1200 de lei, un pret corect aand in vedere ca vorbim de un brand premium, singurul capabil sa concureze Miele, dar si daca punem in balanta performantele tehnice si faptul ca se gasesc foarte greu hote telescopice capabile sa evacueze debite de aer mai mari de 600 de metri cubi pe ora. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota telescopica -TOP 5 in functie de pret.

Cea mai buna hota telescopica incorporabila spunea...

ai buna hota telescopica hota bucatarie hota incorporabila hote de bucatarie hota telescopica hota aragaz hote altex hote telescopice hota fara evacuare altex hote hota inox cele mai bune hote hote ieftine hota 50 cm hote incorporabile hota decorativa hota electrica cea mai buna hota hota 2 motoare hote incorporabile telescopice hota bucatarie 2 motoare hota gorenje hote decorative hota hansa hote flanco flanco hote hota cu recirculare hota whirlpool hota bucatarie pret hota cata cuptoare incorporabile hota pret hota bosch aragaz ieftin hota emag aragaz electric hote bucatarie dedeman hota franke hota buna emag hote cea mai buna hota de bucatarie hota cu filtru hota bucatarie altex hote telescopice incorporabile hota recirculare hote dedeman hota profesionala hota silentioasa hote incorporabile 2 motoare hota pyramis hota cu 2 motoare hota ieftina si buna hote bucatarie flanco hota traditionala motor hota bucatarie hote profesionale hota ariston aragaze ieftine hota telescopica incorporabila hota incorporabila telescopica pret hota hote bucatarie inox hota 50 cm latime hota fara evacuare pret hota inox 2 motoare hota clasica hota incorporabila 2 motoare hota 90 cm hota bucatarie franke burlan hota filtru metalic hota hote de vanzare care sunt cele mai bune hote filtru hota hote traditionale hote bucatarie bosch hota aragaz 2 motoare hota extensibila hota fara burlan hota 2 motoare inox hota inox 50 cm cea mai buna hota incorporabila hota rustica hota cu doua motoare altex hote bucatarie hote bucatarie silentioase hota heinner cele mai bune hote de bucatarie hote bune pret hota bucatarie evacuare hota bucatarie hote clasice cuptoare incorporabile pe gaz hota arctic motor hota hota telescopica hansa hote aragaz ieftine hota aragaz pret hote bucatarie ieftine flanco hote bucatarie cuptoare electrice incorporabile hota telescopica gorenje cea mai buna hota de bucatarie forum hota inox pret altex hote aragaz dedeman hote plite si cuptoare incorporabile hota fara evacuare altex hota zanussi hota bucatarie fara evacuare filtru carbon hota cele mai bune hote incorporabile hota bucatarie fara burlan hote ieftine 2 motoare hota telescopica beko oferte hota bucatarie hote pentru bucatarie hote de bucatarie incorporabile hota incastrabila hote bucatarie 90 cm hota fara aerisire hote de bucatarie cu evacuare hota bucatarie incorporabila dimensiuni hota hota

Cea mai buna hota telescopica putere evacuare spunea...

insula hota praktiker hote puternice modele de hote de bucatarie flanco aragaz hota cu filtru de carbon fara evacuare hota cata 2 motoare aragaze dedeman hota pentru aragaz hote domo hote bucatarie bune tipuri de hote hote cata hote rustice hote telescopice silentioase hota telescopica bosch hote plita cuptor hota hota puternica evacuare hota hote bucatarie puternice hota bosch dhi635hx hota 60 cm tub hota hote profesionale bucatarie hota arctic ah62 hota dominox tub evacuare hota hota telescopica whirlpool hota telescopica electrolux hota neagra incorporabile bucatarie cos hota top hote bucatarie hota rohnson motor hota profesionala cuptor plita hota modele hote hota fara evacuare externa hota cu filtru de carbon hota incorporabila bosch hota hansa telescopica plite si cuptoare incorporabile flanco hote incorporabile franke dimensiuni hota aragaz vand hota bucatarie recomandare hota hota incorporabila hansa hota telescopica pyramis hota incorporabila whirlpool hota profesionala pret dedeman aragaze hota cata inox hota de bucatarie pret recomandare hota bucatarie hota pe colt hota retractabila aragaz cu hota hote fara evacuare exterioara hota arctic 2 motoare hota putere absorbtie mare hota teka hota albatros aragaz studio casa hota dimensiuni filtru hota aluminiu hota gorenje 2 motoare hota de colt hota franke pret hota filtru carbon hota gorenje df 6116e hota whirlpool akr 428 wh

Cele mai bune hote telescopice spunea...

telescopica neagra hota filtru carbon fara evacuare hota 90 cm 2 motoare hota telescopica 50 cm hota profesionala bucatarie dedeman aragaz hota incorporabila beko hota decorativa hansa hota beko telescopica hota semineu hota cu filtru fara evacuare hota incorporabila fara evacuare accesorii hota hote bucatarie profesionale bucatarii franke hota telescopica forum hota telescopica 2 motoare altex hote incorporabile hote incorporabile ieftine flanco aragaze hota colt hota incorporabila gorenje altex hote telescopice motor hota cata ventilator hota bucatarie ce hota sa cumpar franke hota hote decorative ieftine hota fara burlan de evacuare plita franke dedeman hota bucatarii incorporabile hansa hota hote bucatarie pyramis hota heinner 2 motoare hota cu evacuare externa pyramis hota hota telescopica emag aerisire hota filtru carbune hota filtru de carbon pentru hota hota cu evacuare laterala hota decorativa cata hota fara evacuare externa pret hota cata altex hota bucatarie fara burlan evacuare hote cu evacuare exterioara hota cata pareri hota telescopica 90 cm tubulatura hota bucatarie hota fara motor hota cu filtru de carbune montare hota bucatarie hota hansa pareri burlan hota pret flanco hote incorporabile hota 70 cm hota telescopica teka gorenje hota hota retro hota de perete hota aragaz fara evacuare filtre metalice hota hota decorativa neagra filtru aluminiu hota hota fara burlan pret hota decorativa 90 cm hota cu carbuni hote bosch preturi hota telescopica arctic hota incorporabila 90 cm filtru pentru hota emag hota telescopica filtru carbon hota pret hota cu filtru carbon hota inox profesionala pret filtru carbon hota gorenje hota aragaz cu burlan hota bosch telescopica hote negre hota teka telescopica hota cu turbina hota gorenje telescopica hota telescopica gorenje 2 motoare cata hota hota cata pret instalare hota hota telescopica cu filtru de carbon hota aragaz dedeman hota cu recirculare filtru carbon hota incorporabila telescopica cu recirculare emag

hota telescopica top spunea...

incorporabile filtru hota hansa hote dominox hota beko bh2x hota cu putere mare de absorbtie filtre hota cata hota black friday filtru hota pret hota incorporabila neagra hota de 50 cm latime montarea hotei de bucatarie hota telescopica 50 cm latime filtru carbon hota hansa filtru hota carbon ventilator hota instalare hota de bucatarie filtre hota franke hota bej hota decorativa bosch vand hota montaj hota telescopica burlan evacuare hota hota incorporabila franke hota decorativa alba hota studio casa hota telescopica fara evacuare hota incorporabila samsung hota puternica si silentioasa hota evacuare laterala hote de colt hota moderna filtru de carbon hota accesorii hota bucatarie hota rustica hansa hota telescopica samsung oferte hote motor hota exterior hota whirlpool 2 motoare hota westwood hota mica flanco hote telescopice hota forum hota maro cel ro hote emag hote bucatarie hota albatros 2 motoare hota industriala hota pe carbuni montare hota sita hota hota recirculare pret domo hote hota electrolux altex burlan pentru hota hota ornamentala filtre hota ariston curatarea hotei de bucatarie dimensiuni hota incorporabila hota beko ctb6407x dulap hota incorporabila emag hote incorporabile hota incorporata emag hote telescopice bucatarii tip insula hote bucatarie cu recircularea aerului corp hota telescopica dedeman hote bucatarie filtru grasime hota hota tip insula dedeman hota telescopica hota telescopica dedeman hota kugerr corp hota bucatarie hote bucatarie emag dulap hota emag hote de bucatarie pret aragaz altex emag hote inox incorporabile franke hota cata omega 600 clapeta antiretur hota hota filtru aluminiu sau metalic mobila bucatarie cu hota incorporata instalare hota telescopica hote incorporabile altex hota bucatarie forum hota telescopica whirlpool 2 motoare mobila franke hote incorporabile bosch emag hote decorative corp hota incorporabila hote aragaz emag reductie hota hote telescopice emag grila gravitationala hota hote moderne hota de bucatarie dedeman cuptoare si plite incorporabile pe gaz telescopica pret cum se monteaza o hota cuptor pyramis filtru hota whirlpool electrocasnice teka pareri hote telescopice altex filtre hota beko hota fara evacuare emag electrocasnice franke preturi hote decorative emag montare hota incorporabila aragaz arctic forum inaltime hota fata aragaz aragaz bucatarie hote incorporabile emag hota telescopica beko 2 motoare hota fourlis hota pyramis forum emag hota incorporabila hota incorporabila in blat cele mai bune plite incorporabile cum se monteaza hota aragaz 90 cm hote teka pareri cum aleg hota filtru hota gorenje hota gorenje emag hota hansa emag altex hota telescopica hota telescopica altex inaltime hota hote pyramis pareri hota franke emag hota incorporabila forum

hota telescopica aeg spunea...

hota decorativa emag electrocasnice teka forum cum aleg o hota montare hota telescopica hota bosch incorporabila emag ro hote aragaz heinner pareri cele mai bune electrocasnice incorporabile ce hota sa aleg montare hota decorativa hote forum hota pyramis emag emag hota gorenje curatare motor hota la ce distanta se monteaza hota distanta hota aragaz hote cu recircularea aerului hota fara evacuare forum hota vortex dimensiuni aragaz bucatarie ce inseamna hota decorativa cum alegem hota hota suspendata emag hota hansa la ce inaltime se monteaza hota hota silentioasa forum la ce distanta se pune hota de aragaz filtru acrilic hota cum alegi o hota aragaze sau aragazuri hota kugerr forum montare hota aragaz hota recirculare forum hote kugerr pareri curatare filtre aluminiu hota cum alegem o hota hota whirlpool emag ce inseamna hota telescopica hota incorporabila altex hota incorporabila emag despre hote la ce distanta se monteaza hota de aragaz cum alegi hota distanta intre aragaz si hota montare burlan hota distanta dintre hota si aragaz hota inaltime montare hota cu ce se curata filtrele de la hota montare hota inaltime distanta hota fata de aragaz la ce inaltime se pune hota la ce distanta se pune hota inaltime montaj hota

Georgiana Busoi spunea...

cea mai buna firma de electrocasnice de departe. Miele e putin prea scumpa

Aurelian Stan spunea...

Eu am o masina de spalat Aeg luata din Germania, de 12 ani si merge ireprosabil