14 nov. 2016

IP Scoring Gorenje WHI641A3XGB

Hota incorporabila decorativa oblica Gorenje WHI641A3XGB este una din cele mai elegante hote incorporabile de pe piata si se recomanda bucatariilor moderne, premium, de dimensiuni medii sau mari. Capacitatea de evacuare de 416metri cubi pe ora clasifica hota Gorenje WHI641A3XGB in categoria hotelor medii ca putere de absortie. Un compromis foarte bun intre estetica si performante tehnice, aceasta hota poate aduce un plus in ceea ce priveste imaginea de ansamblu a bucatariei.

Nu v-o recomandam in situatia in care aveti open space, pentru acest tip de compartimentare, recomandarea noastra este sa optati pentru o hota cu o putere mai mare de 500 de metri cubi.Gorenje WHI641A3XGB este perfecta pentru o bucatarie medie spre mare, undeva la o dimensiune de pana in 60 de metri cubi, aproximativ 20 de metri patrati, in functie de inaltime. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017

Finisajul foarte bine realizat si totodata materialele de foarte buna calitate ne determina sa recomandam aceasta hota. Sticla folosita este foarte bine realizata iar inoxul este tratat antiamprentare. Avantajul unei hotei oblice este acela ca permite o accesibilitate crescuta in jurul hotei, mai ales in cazul utilizatorilor inalti, care de cele mai multe ori au o dificultate in utilizarea plitei, din pricina unei hote standard. Pe langa aceasta nu este de neglijat nici criteriul estetic, o hota oblica fiind mult mai agreabila vizual fata de o hota clasica, decorativa, fie ea chiar si cheminee. Comenzile sunt touch control, Gorenje WHI641A3XGB fiind foarte usor de utilizat. Filtrele sunt metalice, ceea ce inseamna ca sunt lavabile si ca nu trebuiesc schimbate, asa cum s-ar intampla in cazul filtrelor acrilice.


Va recomandam si articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.


Hota are 59,5 cm si se integreaza perfect intr-un modul de 60 cm, Hota incorporabila Gorenje WHI641A3XGB are un motor cu turbina, iar evacuarea se face pe un diametru de 150mm. In cazul in care utilizatorul nu poate folosi un burlan cu diametru de 150mm, aceasta evacuare se poate adapta pe 120mm,cu ajutorul unei reductii. Mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul Criterii alegere hota incorporabila. Hota incorporabila Gorenje WHI641A3XGB se poate asocia oricarei plite moderne fie ca este pe sticla neagra, suprafata vitro ceramica sau inox, din gama producatorului sloven de electrocasnice. 


Va recomandam totodata articolul Cel mai bun cuptor incorporabil electric multifunctional Gorenje

Cei 68 dB(A) clasifica hota Gorenje WHI641A3XGB in categoria hotelor medii din punct de vedere al nivelului de zgomot. In ceea ce priveste luminarea, hota incorporabila Gorenje WHI641A3XGB foloseste doua becuri spot light, spoturi ce vor scoate si mai bine in evidenta design-ul modern al hotei si totodata vor marca locul de gatit in bucatarie. Filtrele metalice despre care am mentinonat anterior sunt protejate de finisajul din sticla, ceea ce inseamna ca vor avea o durata mai mare de viata. De obicei, desi ele sunt considerate consumabile, daca sunt intretinute conform instructiunilor de utilizare, durata de viata a acestora se va suprapune pe durata de utilizare a hotei.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.



Astfel, conform principalelor criterii de alegere ale hotei incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, hota incorporabila decorativ oblica Gorenje WHI641A3XGB totalizeaza 24 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte si este una din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de o hota cu un design deosebit, foarte bine integrabila in contextul unei bucatarii moderne high tech, premium, de dimensiuni medii spre mari.

2 comments:

Florentina Stanescu spunea...

De se nu se vad filtrele metalice la hotele oblice?

Lucian COman spunea...

Exista o hota asemanatoare de la Gorenje care sa aiba latimea de un metru sau cel putin de 90 cm?