25 nov. 2016

IP Scoring Beko BIM25300XM

Probabil unul din cele mai bune cuptoare raport calitate pret, pana intr-un buget de 1000 de lei, cuptorul incorporabile electric multifunctional Beko BIM25300XM este o optiune foarte buna pentru cei interesati de un cuptor minimal din punct de vedere al functiunilor si totodata accesibil. Vorbim de un cuptor incorporabil din gama entry spre middle level si asa cum  ne-a obisnuit producatorul turc de electrocasnice, acesta pune mare acces pe produse care sa fie intotdeauna competitive in piata si care sa se adreseze tuturor tipurilor de utilizatori, de cei care sa zicem ca-si doresc un cuptor basic, pana la cuptoare electrice multifunctionale cu abur.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Beko BIM25300XM face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile din 2016, pe care Beko o propune pietei europene. Aceasta gama, fata de modelele anterioare, vine cu un design nou, un facelift, daca doriti si totodata prin aceasta principala caracteristica a raportului foarte bun calitate pret, intentioneaza sa acapareze cat mai mult din piata.

Revenind strict la modelul Beko BIM25300XM, in ceea ce privesc optiunile de utilizare, acest model, cu cele sapte functii permite prepararea a mare parte din tipurile de alimente si retete ce se pot gati la un cuptor electric multifunctional. Insist pe acest atribut "multifunctional", intrucat consider esential, ca principal criteriu in alegerea unui cuptor incorporabil, sa aiba aceasta proprietate. Cuptoarele electrice multifunctionale au un convector in partea din spate a cuptorului, convector care uniformizeaza temperatura, astfel incat alimentele sa se gateasca uniform, la orice nivel din cuptor. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Cuptorul Beko BIM25300XM pe langa acest convector, mai ofera ca si optiuni de utilizare un timmer electronic. Butoanele sunt aparente, nu sunt push in, insa putem spune ca la nivel de linie de design, Beko BIM25300XM urmareste  o linie moderna.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor Beko.

Beko BIM25300XM are glisiere fara telescop pentru tavi, ceea ce este mai bine fata de niste tavi care vin incastrate in peretii laterali, asa cum intalnim spre exemplu in cuptoarele clasice de aragaz si mai putin bine fata de varianta de glisiere cu telescop, insa sa spunem ca in acest buget Beko BIM25300XM se prezinta decent. Usa are doua straturi de geam, ceea ce inseamna ca in momentul gatirii la temperaturi mai mari de 100 de grade Celsius, va recomand sa supravegheati copii, astfel incat sa nu puna mana pe geam, pentru a preveni accidentarile prin ardere sau sa montati in corp vertical cuptorul, astfel incat accesul sa fie mai putin facil. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita Beko.

Sistemul de autocuratare in cazul cuptorului Beko BIM25300XM este catalitic, mai multe informatii cu privire la avantajele si dezavantajele acestui sistem comparativ cu cel pirolitic, puteti citi in articolul Diferenta dintre cataliza si piroliza la cuptoarele electrice. In acest buget este de apreciat faptul ca producatorul face acest efort de a oferi utilizatorului un plus de confort in intretinere. In ceea ce priveste fiabilitatea, Beko ne-a demonstrat ca face electrocasnice incorporabile bune, iar daca punem si faptul ca in general cuptoarele incorporabile electrice sunt relativ greu defectabile, nu trebuie sa va faceti griji in acest sens, 

Va recomandam si articolul in care am evaluat Cea mai buna hota Beko.


Legat de produsele complementare, cuptorul incorporabil Beko BIM25300XM poate fi asociat cu o gama diversificata de plite si hote incorporabile pe care producatorul turc de electrocasnice le pune la dispozitie, majoritatea produselor avand ca principala caracteristica raportul foarte bun calitate pret, In concluzie, recomandam cuptorul electric incorporabil multifunctional Beko BIM25300XM utilizatorilor care-si doresc un cuptor accesibil, care sa aibe autocuratare catalitica si care sa gateasca bine, fara foarte multe optiuni de preparare, conform principalelor criterii stabilite de Incorporabile Premium, Beko BIM25300XM totalizand 23 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte.

8 comments:

Gabi Dinu spunea...

L-am cumparat de black friday la 900 de lei. Este ok.

Parere despre cuptorul Beko spunea...

Am cumparat acest cuptor si este bun. Pret calitate, arata bine si este si foarte elegant. Arata mai bine decat in poza.

Cat consuma cuptorul electric Beko spunea...

Acest cuptor poate fi montat si intr-un apartament de bloc, care este din anii 70?

Recomandare cuptor electric BEKO spunea...

Se poate recomanda si un cuptor electric alb Beko, care sa coste pana in 1500 de lei?

Flavia spunea...

As dori o propunere pentru o plita incorporabila pe gaz de la Beko, care sa se potriveasca cuptorului acesta si care sa fie buna

Argesanu spunea...

Se pot schimba butoanele cu unele negre?

Cornel spunea...

Cuptorul Beko BIM25300XM poate fi programat astfel incat sa se opreasca dupa un anumit timp sau trebuie sa asteptam in functie de fiecare program?

Admin - Cuptor Beko spunea...

@ Cornel ...da se poate programa astfel incat sa se opreasca dupa un timp pe care-l doriti dumneavoastra.