15 nov. 2016

Cea mai mare combina frigorifica BOSCH

Bosch KGF56SB40 este cea mai mare combina frigorifica full no frost de la BOSCH pe culoarea neagra. Nu vorbim aici de un negru mat, ci de un negru sticla, asemeni unui cuptor incorporabil pe culoarea neagra pe care Bosch il are in gama sa. De fapt cel mai probabil, combina frigorifica Bosch KGF56SB40 a fost produsa tocmai pentru a completa un set de electrocasnice moderne in utilarea bucatariei. Cu cei 480 de litri volum total net, dintre care 100 de litri la congelator, combina frigorifica Bosch KGF56SB40 este recomandabila unei familii numeroase de 4-5 persoane. 
Bosch KGF56SB40 are ca subansamblu principal un compresor SECOP Danfoss, cel mai bun compresor din lume, atunci cand vorbim de instalatii frigorifice casnice. Performantele acestui compresor sunt usor sesizabile, daca luam in calcul faptul ca Bosch KGF56SB40 este clasificat in clasa climatica SN-T si are o capacitate foarte buna de congelare, respectiv 16kg la 24 de ore. Cu ce ajuta insa aceste informatii un utilizator? In primul rand clasa climatica reprezinta limitele de functionare ale unei instalatii frigorifice. Cu cat limitele sunt mai mari cu atat combina frigorifica functioneaza, sa spunem mai usor, avand in vedere ca presiunea agentului frigorific izobutan R600a, este influientata de temperatura mediului ambiental. Si aici combina frigorifica Bosch KGF56SB40 sta foarte bine, avand cea mai buna clasa de climatizare posibil a fi intalnita pe o instalatie frigorifica casnica, respectiv SubNormal-Tropical. Capacitatea de congelare reflecta practic capacitatea frigorifica a unui aparat frigorific, cu cat aceasta este mai mare cu atat combina frigorifica raceste mai repede. 


Este important ca o combina frigorifica sa raceasca repede pentru ca temperatura in care sunt pastrate alimentele sa nu varieze mult. Practic, de fiecare data cand se deschide usa la frigider se pierd instant 7-10 grade Celsius. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale combinei frigorifice va recomandam articolul Cum aleg combina frigorifica.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil electric multifunctional BOSCH.

In ceea ce priveste compartimentarea, volumul foarte generos al combinei frigorifice este bine organizat. Remarcam aici, la partea de frigider, compartimentul de 0 grade Celsius, compartiment special pentru alimente perisabile si care, de obicei au un miros persistent, cum ar fi mezelurile, branzeturile si pestele. Pe de o parte, aceasta temperatura de 0 grade Celsius pasteaza mai bine aceste alimente, pe de alta parte aceste alimente sunt izolate olfactiv. Compartimentul de legume-fructe este si el foarte generos, fiind suficient inclusiv familiilor care mananca sanatos. Compresorul are electrovalva, ceea ce inseamna ca setarea temperaturii atat la frigider cat si la congelator se poate face electronic, panoul de comanda fiind amplasat pe usa si este touch control.

In concluzie, combina frigorifica full No Frost Bosch KGF56SB40 este recomandarea noastra pentru cei interesati de o combina frigorifica de volum mare, cu o instalatie frigorifica exceptionala si care sa se integreze perfect intr-o bucatarie premium moderna si totodata consideram acest model cea mai buna combina frigorifica Bosch din gama actuala a producatorului german de electrocasnice.

5 comments:

Cristian Teodorovici spunea...

Care este in general volumul unui side by side la frigider? Este mai incapator un side by side sau aceasta combina frigorifica de la Bosch?

Achim Nistor spunea...

De unde se poate cumpara un compresor Danfoss la mana a doua?

Recomandare Miele sau Siemens spunea...

Se poate sa ne recomandati o combina frigorifica similara dar care sa fie de la Miele sau Siemens?

Andrei Mihalcea spunea...

Mai pot gasi pe undeva specificat numele compresorului? As dori o combina cu compresor danfoss si doar la dumneavoastra pe site am gasit ceva informatii

Admin- Compresoare Danfoss spunea...

@Andrei Mihalcea - Numele compresorului nu-l puteti gasi decat daca mergeti in magazinele de specialitate si va uitati la compresor. Nu apare in rest in fisele tehnice pe care le-ati putea gasi spre exemplu online. De principiu, pe toate modelele high end, Bosch foloseste compresoare Secopt Danfoss.