8 nov. 2016

Cea mai buna plita pe gaz Electrolux

Una din cele mai bune optiuni de pe piata europeana pentru cei interesati de o plita eficienta, practica, rezistenta si totodata cu un foarte bun raport calitate pret este plita Electrolux EGH7353BOX, plita ce face parte din noua gama 2016 a producatorului suedez de electrocasnice. Aceasta plita este fabricata in Italia totusi, insa beneficiaza de standardele de calitate setate de Electrolux. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Electrolux EGH7353BOX este o plita cu latimea de 74 de cm, cu 14 cm mai mare decat majoritatea plitelor care se intalnesc pe piata, insa acesti cm suplimentari contribuie esential spunem noi la o mai buna geometrie, la mai mult spatiu de manevra atunci cand gatim si totodata mentionam faptul ca aceasta plita are aceleasi dimensiuni de incorporare, ma refer la dimensiunile ce se decupeaza din blat, ca in cazul unei plite de 60 de cm. Aceasta plita poate fi adaptata si pentru alimentare GPL, la butelie insa trebuiesc schimbate duzele de la GN la GPL. Din fabrica, plita Electrolux EGH7353BOX vine cu duze pentru GN.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Recomandam aceasta plita celor care sunt pasionati de gatitul in bucatarie, care petrec prin urmare destul timp pentru a prepara alimentele, aceasta plita fiind una robusta cu gratare ce au in aliaj masiv fonta, gratare foarte fixe si bine proiectate tocmai pentru a asigura stabilitatea vaselor si solicitari sub flacara intensa. Arzatorul WOK, arzator ce are o putere calorica cam de doua ori mai mare fara de un arzator mare obisnuit este foarte bine amplasat, fiind central exact sub axul hotei, fapt ce va facilita evacuarea mirosului si a aburului.Gratarele sunt realizate din 3 elemente, tocmai pentru a putea fi usor de manevrat atunci cand trebuiesc curatate si totodata pot fi spalate inclusiv in masina de spalat vase. Aceasta plita poate fi usor asociata oricarui model cu design  modern de cuptor din gama Electrolux si totodata unei hote ce urmareste aceeasi linie de design, inclusiv, un model de hota oblica.

Va recomandam  si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux.

Aprinderea electrica este bineinteles pe buton, vorbim totusi de o plita din segmentul middle-premium, iar supapa de siguranta termocuplu este si ea prezenta pentru a preveni eliminarea gazului in situatiile in care se stinge accidental flacara. In concluzie plita incorporabila pe gaz Electrolux EGH7353BOX este cea mai buna plita pe gaz din gama producatorului italian si o consideram o optiune perfecta pentru cei care sunt interesati de o plita robusta, practica si cu un foarte bun raport calitate pret. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale plitei incorpabile, va recomandam articolul Criterii alegere plita incorporabila.

8 comments:

Anca spunea...

De unde se pot lua duze pentru butelie pentru acest model?

Admin -duze pentru plita incorporabila Electrolux spunea...

Plita vine cu tot cu duzele pentru butelie, in pachet, doar ca nu sunt montate. Pe plita sunt montate duzele pentru GN

Cristyna spunea...

Cam cat de grele sunt gratarele? Se pot spala intr-o cuva rotunda de chiuveta cu diametrul de 60 cm?

Rodica Firea spunea...

Am aceasta plita de doua luni. Este excelenta, exact cum spune articolul de prezentare. Multumesc pentru recomandare. Rodica

Alina Nistor spunea...

Cam ce greeutate are cel mai mare gratar din cele 3?

Solutie pentru curatarea plitei pe gaz. spunea...

Cu ce pot sterge fara sa se zgarie o plita incorporabila pe gaz de la Electrolux?

Andreea ION spunea...

pret buc, inoxul se ampretenteaza putin. se merita mult mai mult decat plita bosch. Le am analizat pe amandoua si consider ca plita electrolux este mai buna decat plita bosch

Simona Ionica spunea...

Plita https://incorporabilepremium.blogspot.ro/2016/11/cea-mai-buna-plita-pe-gaz-electrolux.html este buna. Am luat-o la recomandarea voastra.