14 nov. 2016

Cea mai buna plita pe gaz Bosch cu finisaj pe sticla

Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Bosch, pe quartz este din punctul de vedere al blogului Incorporabile Premium modelul Bosch PPQ7A6B20. Acest model este una din cele mai reusite plite incorporabile pe sticla neagra, quartz sau shottceran. Ceea ce recomanda plita Bosch PPQ7A6B20 este in primul rand geometria foarte buna a arzatoarelor dar si a gratarelor dinn fonta si totodata faptul ca aceste gratare sunt foarte bine fixate de suprafata plitei, aceasta fiind in general cam cea mai mare provocare pentru producatorii de plite incorporabile. Plita incorporabila Bosch PPQ7A6B20 are o latime de 75,2 cm, insa dimensiunile de incorporare, dimensiunile de taiere din blat sunt identice cu cele ale unei plite standard de 60 cm. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Va recomandam totodata articolul Cel mai bun cuptor incorporabil electric multifunctional de la Bosch.

Practic cu cei 15 cm in plus, Bosch ofera utilizatorului o plita cu o suprafata mai generoasa, mai practica si totodata mai bine organizata, mai ales daca urmarim dispunerea arzatoarelor in functie de puterea lor calorica. Astfel arzatorul cu cea mai mare putere calorica, putere calorica echivalata la aproape 3 kW, este amplasat central, fiind practic axat pe axul de simetrie al hotei, fapt ce avantajeaza evacuarea aburului si a mirosului. Acest arzator are 3 inele de flacara si asigura prepararea semnificativ mai rapida a anumitor preparate si totodata este solicitat si recomandat mai ales in anumite bucatarii ce doresc sa prepare mancaruri in general cu specific asiatic.

Va recomandam totodata si articolul de prezentare a uneia din cele mai bune hote incorporabile decorativ oblice de pe piata, hota care s-ar potrivi perfect cu aceasta plita, respectiv articolul Cea mai buna hota incorporabila oblica BOSCH.

Aprinderea se face la o singura mana, este pe buton si plita incorporabila Bosch PPQ7A6B20 este totodata dotata si cu supapa de siguranta pentru gaz, pentru a preveni accidentele. Cu siguranta aceasta plita este una din cele mai bune optiuni de pe piata europeana pentru o plita pe sticla, quartz, care sa fie rezistenta la un gatit intensiv, sa fie practica si totodata sa se integreze perfect in contextul unei bucatarii moderne, as spune chiar si high tech. As completa totodatada cu faptul ca producatorul german de electrocasnice s-a remarcat in permanenta in ceea ce priveste calitatea materialelor folosite, iar plita incorporabila Bosch PPQ7A6B20 nu face exceptie. 
Remarc in primul rand calitatea foarte buna a gratarelor din fonta, care sunt foarte putin poroase, foarte bine finisate, lucru foarte important mai ales atunci cand vine vorba de intretinere sau curatare. Butoanele sunt si ele foarte bine amplasate, evitandu-se topirea sau deformarile accidentale, provocate de incalzirea in exces a acestora. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile pe gaz, va recomandam articolul Criterii alegere plita incorporabila.

4 comments:

Alin Sandulescu spunea...

Aceasta plita poate fi montata in locul unei plite mai vechi de la Whirlpool cu latimea de 60 de cm?

Ancutza Tudor spunea...

Aceasta plita nu se poate sparge daca scapi o oala mai mare pe ea?

Anca Stanciu spunea...

Putem opta pentru o plita pe inox, care sa aiba aceeasi geometrie si care sa fie tot Whirlpool? Imi puteti recomanda un model?

Admin spunea...

@Anca Stanciu - aveti mai multe modele in sectiunea din bara laterale, plite incorporabile 70-80 cm.