14 nov. 2016

Cea mai buna hota oblica BOSCH

Cea mai buna hota incorporabila decorativ oblica Bosch este in acest moment modelul Bosch DWK098G61. Aceasta hota oblica are ca principal atu un design cu adevarat impecabil.Avand in vedere faptul ca vorbim de o hota incorporabila decorativ oblica premium, putem spune ca pretul, ce se invarte in jurul a 1000 de euro este unul bun, daca este sa punem in  balanta, brand-ul, capacitatea foarte mare de evacuare, dar mai ales linia exceptionala de design modern pe care Bosch DWK098G61 o urmareste. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil electric multifunctional Bosch, cuptor ce se poate asocia cu succes hotei incorporabile Bosch DWK098G61.

Suprafata de sticla securizata este foarte usor de intretinut, rezistenta la uzura mecanica si totodata integreaza si panoul electronic de control al hotei.Hota incorporabila Bosch DWK098G61 are o latime de 90 cm ceea ce avantajeaza evacuarea aburului si mirosului, suprafata de absortie fiind mai mare. Conform testelor autorizate, Bosch DWK098G61 are o capacitate de evacuare de 630 de metri cubi pe ora, capacitate ce recomanda aceasta hota atat pentru bucatarii de dimensiuni mari cat si open space. Nivelul de zgomot de 62dB(A) pentru cea mai mare treapta de putere, clasifica hota decorativa Bosch DWK098G61 in categoria hotelor foarte silentioase.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz.

Hota decorativ oblica Bosch DWK098G61 este proiectata pentru a evacua aburul si mirosul pe burlan de 150 mm, insa acest diametru poate fi redus in cazuri extreme si la 120 mm, cu ajutorul unei reductii ce se poate gasi in majoritatea magazinelor de bricolaj sau la orice service autorizat de electrocasnice incorporabile. Mai multe informatii privind modul de montaj a hotei incorporabile, puteti gasi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.

Filtrele de grasime sunt lavabile, metalice si sunt de calitate buna. Acestea desi unt considerate consumabile, pot avea durata de viata egala cu cea a hotei, in situatia in care ele sunt curatate si intretinute conform instructiunilor de utilizare. Luminarea se face bineinteles cu ajutorul unor spot light-uri, tip de luminare caracteristica tututor hotelor incorporabile premium.

In concluzie, hota incorporabila decorativ oblica Bosch DWK098G61 se adreseaza celor care-si doresc o hota incorporabila premium, performanta, care sa arate extraordinar si care sa fie totodata un raport bun calitate pret, daca este sa punem in comparatie acest model cu cele similare din gamele producatorilor premium de electrocasnice. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila,

3 comments:

Alexandru Sramate spunea...

Cam cat costa filtrele de carbon pentru aceasta hota incorporabila si cam la cat timp trebuiesc schimbate?

Gabriela spunea...

De unde pot cumpara o masca de inox pentru o hota incorporabila bosch, care este mai veche. AM cumparat-o acum 2 ani din Altex.

Alina Nistorescu spunea...

Daca am inaltimea de 160 cm, pot ajunge la zona butoanelor daca imi cumpar aceasta hota? Nu as vrea sa stau pe tocuri in bucatarie :)