6 mai 2016

IP Scoring: Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Noua gama de masini de spalat rufe a producatorului american de electrocasnice vine sa recastige piata pierduta in ultima perioada in Europa si totodata se doreste a fi o gama semnificativ mai buna si mai fiabila fata de modelele anterioare. Daca acum 8-10 ani Whirlpool era renumita atat pentru calitatea spalarii cat si pentru fiabilitate, aceste atribute au scazut in perceptia utilizatorilor in ultimii ani, fapt pricinuit in primul rand de dorinta si poate nevoia de a scadea costurile de fabricatie a unor modele foarte performante si in acelasi timp foarte fiabile. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pentru detalii privind importanta motorului inverter precum si calitatile sale comparativ cu un motor traditional, cititi articolul Motorul inverter la masina de spalat rufe


Noua gama Supreme Care imi inspira incredere, in primul rand datorita subansamblurilor folosite. Imi place mult ca avem de-a face cu un motor inverter, un aspect foarte important mai ales cand vorbim de durata de viata a masinii de spalat. Totodata panoul de comanda este foarte bine realizat si in acelasi timp foarte robust. As mai adauga o calitate superioara a carcasei si o atentie mai mare asupra detaliilor de imbinare. O gama care cu siguranta va penetra foarte puternic piata europeana si care va readuce Whirlpool la imaginea de producator de masini de spalat fiabile. Pentru ca acest articol este destinat sa evalueze conform criteriilor de evaluare acest model, criterii de evaluare si totodata de alegere a unei masini de spalat, incepem prin a spune ca la criteriul Raport calitate pret, Whirlpool Supreme Care FSCR80412 primeste 4 dintr--un maxim de 5 puncte. Beneficiind de un motor inverter, de o spalare patentata ca si proces, Whirlpool Supreme Care FSCR80412 este o masina cu o tehnologie de ultima generatie in materie, iar prezenta motorului inverter asigura o garantie in plus atunci cand vorbim de fiabilitate.


Pentru detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat rufe precum si ordinea in functie de importanta criteriului, cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

La criteriul Optiuni de programare, Whirlpool Supreme Care FSCR80412 primeste acelasi punctaj, noua gama asigurand posibilitatea de spalare a tuturor tipurilor de tesaturi, avand programe presetate atat pentru haine albe cat si pentru cele colorate, programe ce asigura o pastrare a culorilor si totodata un nivel de scamosare redus, tamburul fiind tratat in acest sens, suprafata acestuia fiind proiectata special pentru a evita tangentialitatea exagerata a rufelor de suprafata sa, aceasta calitate fiind coroborata cu sistemul SoftMove, sistem ce asigura o rotire diferentiata a tamburului in functie de materialul tesaturii si de propietatile sale. Pentru un punctaj maxim de 5 puncte, Whirlpool Supreme Care FSCR80412 ar fi trebuit sa aiba inclusiv program de igienizare si reimprospatare cu aburi.

Va recomandam totodata articolul Cea mai buna masina de spalat rufe de la Whirlpool.

La criteriul Calitatea spalarii si a centrifugarii, Whirlpool Supreme Care FSCR80412 primeste punctaj maxim, acest model avand un patent ce certifica calitatea superioara a spalarii, certificare inclusiv pentru tesaturi delicate si care sunt recomandate pentru spalarea manuala, Whirlpool Supreme Care FSCR80412 avand si un astfel de program ce imita spalarea de mana. Cele 1400 de rotatii pe minut asigura o stoarcere eficienta inclusib a bumbacului, cel mai dificil material, atunci cand vorbim de stoarcere.

Pentru datele de contact a tuturor service-urilor autorizate Whirlpool de pe teritoriul tarii, accesati pagina Service autorizat Whirlpool.



4 puncte la criteriul Capacitate, cele 8 kg oferind utilizatorului posibilitatea de a spala inclusiv lucruri voluminoase cum ar fi pernele si paturile si chiar pilote de doua persoane, daca nu sunt foarte pufoase. Acelasi punctaj si pentru Fiabilitate, in primul pentru motorul inverter. In ceea ce privesc Costurile Post Vanzare, Whirlpool Supreme Care FSCR80412 primeste 3 puncte, piesele fiind relativ scumpe raportat la ceilalti producatori si avand in vedere ca vorbim totusi de o gama noua de electrocasnice.


In concluzie, in urma evaluarii pe baza criteriilor IncorporabilePremium, masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412, cu o capacitate de 8kg si o viteza de centrifugare de 1400 rotatii pe minut, totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind o masina de spalat per total buna spre foarte buna din punct de vedere al performantelor raportate la pret.  

5 comments:

Alessandra spunea...

Si care este pretul?...probabil foarte scumpa

Admin-parere despre Whrilpool Supreme care spunea...

Daca este in promotie, lucru ce se intampla destul de des, o puteti gasi si la 1600-1700 de lei, ceea ce este extraordinar, avand in vedere caracteristicile tehnice si faptul ca vorbim de o masina de spalat din ultima gama Whirlpool

Sanda Stroie spunea...

Am cumparat varianta de masina de spalat de 10kg, tot din aceasta gama Supreme Care si este cam zgomotoasa. De spalat spala bine.

Mariana Ionana spunea...

Am cumparat-o acum o luna. Este o masina de spalat rufe buna.

Carmen Pirvu spunea...

Am cumparat-o si eu. Este putin cam zgomotoasa la stoarcere, dar spala relativ bine. Sunt multumita.