6 mai 2016

IP Scoring: Samsung RT38FDAADSP

Tehnologia Inverter pare sa fie cel mai mare atu al aparatelor frigorifice Samsung, tehnologie care pe langa fiabilitate si consum redus de energie este in cazul producatorului coreean si una relativ accesibila din punct de vedere al pretului. De aceasta tehnologie se bucura si Samsung RT38FDAADSP care este unul din cele mai vandute frigidere si probabil unul din cele mai bune de pe piata din tara noastra. Din punct de vedere al raportului calitate pret Samsung RT38FEAADSP primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.
Pentru informatii complete privind diferentele dintre sistemul de racire static-dezghetare automata si cel dinamic-No Frost, cititi articolul Diferenta dintre dezghetare automata si NoFrost.

Maxium de 5 puncte la criteriul performate frigorifice avand in vedere sistemul no frost Air Multi Flow, compresorul inverter si clasa de climatizare SN-T.

In ceea ce priveste volumul, cei 300 de litri la frigider si 90 de litri la congelator sunt suficienti pentru o familie relativ numeroasa de pana la 4-5 membrii. Dat fiind faptul ca pe piata exista frigidere de pana la 700 de litri, la criteriul volum , Samsung RT38FDAADSP primeste 3 puncte.

Maximum de 5 puncte la criteriul compartimentare, frigiderul avand inclusiv compartiment de 0 grade pentru mezeluiri, branzeturi, peste crud, in general alimente cu miros pregnant iar la partea de congelator un sistem mecanic pentru cuburi de gheata. Rafturile se pot muta pe inaltime si pot oferi o autonomie mare de organizare a spatiului in interiorul frigiderului.

Punctaj maxim si pentru calitatea subansamblelor. Samsung RT38FDAADSP avand compresor inverter, usile frigiderului fiind tratate antiamprenta si materialele folosite in general sunt de foarte buna calitate.

La criteriul design, Samsung RT38FDAADSP primeste 4 puncte, intrucat se putea face mai mult in ceea ce priveste panoul de setare a temeraturii, din acest punct de vedere si 5 puncte pentru fiabilitate, producatorul coreean asigurand o garantie de 10 ani pentru compresor. Daca doriti o varianta care sa aiba si dispensor de apa, producatorul coreean de electrocasnice are si o varianta de frigider cu acest accesoriu, varianta de frigider ce are aceleasi caracteristici cu modelul evaluat de noi si care are este Samsung RT38FEAADSP.


Asadar frigiderul Samsung RT38FDAADSP totalizeaza 26 dintr-un maxim de 30 de puncte fiind una din cele mai bune solutii pentru utilizatorii interesati de un volum mediu spre mare la un frigider no frost pe culoare gri inox. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale frigiderului cititi articolul Criterii alegere frigider.

3 comments:

Anonim spunea...

Frigider cu volum mare.

Daniel spunea...

Are manere?cum arata cu manere?

Admin spunea...

Manerele sunt incorporate in usa.