16 mai 2016

Cea mai buna plita incorporabila de la Samsung

IP Scoring-Samsung NA64H3040BS/OL

Raport calitate pret

Am inceput analizarea si prezentarea celor mai bune plite incorporabile din gama  celor mai mari producatori de electrocasnice incorporabile. Urmeaza Samsung, unul din cei mai mari producatori de electrocasnice coreeni, care propun pietei europene un model de plita incorporabila pe gaz, cu un design modern la un raport calitate pret bun, criteriu la care plita incorporabila Samsung NA64H3040BS/OL primeste 3 dintr-un punctaj maxim de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile pe gaz, tinand cont de principalele criterii de alegere ale plite incorporabile, top pe care-l puteti accesa in articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Calitatea materialelor

Samsung NA64H3040BS/OL beneficieaza de un inox de calitate buna spre foarte buna, bine polisat si greu amprentabil. Totusi tabla este putin cam subtire si eventualele socuri mecanice ar fi vizibile, motiv pentru care la criteriul Calitatea materialelor, Samsung NA64H3040BS/OL primeste 4 puncte. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Calitatea gratarelor

Fonta din care sunt realizate gratarele este un de buna calitate, aflata in aliaj si cu alte materiale, cum ar fi carbonul, pentru a nu se simti la fel de grunjoasa ca niste gratare din fonta in stare pura, care totodata ar fi mai usor casante. Totusi geometria gratarelor este una prea "aglomeata" as spune si nu cred ca impartirea in 3 gratare este foarte eficienta pentru o plita cu latime de 60cm. La acest criteriu Samsung NA64H3040BS/OL primeste 3 puncte. Remarcam totusi prezenta arzatorului WOK si a unei geometrii din ce in ce mai des folosite de marii producatori, geometrie copiata de la Ariston si apoi, mai tarziu de la Hotpoint Ariston.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Design

Acelasi punctaj de 5 puncte si pentru Design. Samsung NA64H3040BS/OL este o plita la care se poate observa de la inceput o atentie deosebita care a fost acordata din acest punct de vedere. Totusi lipsa cuvei, care ar prelua eventualele lichiduri ce ar ajunge accidental pe suprafata plitei in detrimentul unui aspect mai modern e un compromis.
Pentru a va informa cu privire la avantajele si dezavantajele unei plite incorporabile pe inox fata de o plita incorporabila din sticla/ceramica, cititi articolul Plita incorporabila pe sticla sau pe inox?!

Fiabilitate

Punctaj de 4 puncte si pentru Fiabilitate. In general plitele pe gaz sunt greu defectabile, instalatiile fiind sigure si in general banale. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile pe gaz, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila. In acest moment consideram plita incorporabila Samsung NA64H3040BS/OL cea mai buna din gama de plite incorporabile pe gaz ale producatorului coreean de electrocasnice.

Produse complementare

Gama de cuptoare si hote incorporabile este relativ restransa iar modelele de cuptoare incorporabile cu finisaj inox sunt si ele foarte limitate ca si optiuni, motiv pentru care la criteriul Produse complementare, Samsung NA64H3040BS/OL primeste doua puncte.


In concluzie, Samsung NA64H3040BS/OL totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor de evaluare Incorporabile Premium, criterii bazate pe cele mai importante caracteristici in alegerea unei plite incorporabile pe gaz, ce pot fi accesate in articolul Cum aleg plita incorporabila. Principalele atuuri ale acestui model sunt date de existenta arzatorului WOK, de faptul ca are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta termocuplu pentru fiecare arzator in parte si de existenta gratarelor din fonta. Ca si principal dezavantaj, lipsa cuvei de preluare a lichidelor, insa una peste alta, Samsung NA64H3040BS/OL este o plita incorporabila buna cu un design modern si la un pret accesibil.

Puteti opta si pentru varianta de plita incorporabila pe culoare neagra pe care Samsung o pune la dispozitia clientilor europeni, plita incorporabila prezentata in articolul Plita incorporabila neagra pe gaz de la Samsung.

3 comments:

Anonim spunea...

Gratarele sunt din doua sau trei bucati?

Admin spunea...

Gratarele sunt din trei segmente sau bucati, daca doriti dumneavoastra.

Cea mai buna plita incorporabila Samsung spunea...

Care este cea mai buna plita incorporabila pe gaz de la Samsung? https://incorporabilepremium.blogspot.ro/2016/05/cea-mai-buna-plita-incorporabila-de-la_16.html