9 apr. 2016

eMAG - Produse de gradinarit

Retailer-ul online eMAG si-a extins incepand cu 2016 gama de produse de gradinarit. Aceste produse sunt vandute fie direct de eMAG, fie prin parteneri eMAG pe site. Imediat sub pret apare magazinul care comercializeaza produsul.

Daca cumparati produse vandute direct de eMAG, adica daca apare sub pret vandut de eMAG, ca in poza de mai jos, atunci beneficiati de aceleasi conditii pe care le ofera eMAG. Daca in schimb produsul nu este vandut de eMAG, va recomand sa dati click pe numele magazinului si sa cititi termeni si conditii, mai ales in ceea ce privesc conditiile de retur. Daca eMAG este renumit pentru faptul ca ofera servicii foarte bune in situatia in care returnezi produsul si exista o aplecare mai mare spre a multumi clientul.
Cele mai interesante categorii de produs sau cel putin cele care mi-au trezit mie atentia sunt:

- Masini de tuns iarba
- Coase electrice si motocoase
- Suflante, aspiratoare si tocatoare pentru iarba
- Incalzitoare terasa


In cazul celorlalti vanzatori de pe eMAG, pe care nu-i suspectez de rea intentie, va recomand totusi sa cititi termenii si conditiile inainte sa cumparati. In general am observat ca eMAG rezolva mai repede si mai bine as spune din punct de vedere satisfactiei clientului, solicitarile si sesizarile venite din partea acestora.

Principalele subcategorii de produse din categoria Gradinarit sunt:

Masini de tuns iarba
Coase electrice si motocoase
Suflante, aspiratoare si tocatoare pentru iarba
- Incalzitoare terasa

O campanie ce vine direct in sezon cu reduceri de 23% asa cum anunta retail-erul pe site-ul sau. Fata de anul trecut aceasta categorie a crescut exponential in ceea ce priveste oferta, iar faptul ca eMAG mizeaza in primul rand pe brand-uri consacrate, cum ar fi spre exemplu Bosch, in detrimentul unor firme no name este un lucru imbucurator. Pentru a accesa categoria intrati in reclama de mai jos. Inclusiv la aceasta categorie beneficiati de aceleasi servicii si avantaje date de retailer, cum ar fi posibilitatea de retur si transport gratuit oriunde intara, daca comanda depaseste 200 de lei(TVA inclus).

4 comments:

Mircea spunea...

si la Metro sunt cam aceleasi preturi...nu prea e mare reducere

Parere despre eMAG spunea...

eMAG a inceput sa vanda de toate, ceea ce este de apreciat, insa scade mult la nivelul de satisfactie a clientilor pentru ca serviciile au scazut.

Preturi eMAG vs Practiker spunea...

Se gasesc la preturi si mai bune la Practiker

Alexandru spunea...

Eu mi-am cumparat motocoasa si masina de tuns iarba de la emag. motocoasa am returnat-o, nu a fost nicio problema...mi-am luat alta mai buna dupa o saptamana. bravo emag...nu va cramponati cu scuze pentru care nu puteti primi inapoi produsul, cum se intampla la flanco.