9 apr. 2016

Electrocasnice premium, design modern

Pentru cei interesati de un pachet de electrocasnice premium pe culoarea alba, va propunem un set de electrocasnice incorporabile Electrolux si una din cele mai bune combine frigorifice de pe piata europeana, respectiv Liebherr CN4015. Aceasta are la baza un sistem de racire hibrid, cu racire statica si ventilatie la partea de frigider si NoFrost la congelator. Acest sistem asigura o racire optima atat la frigider, deoarece evita lipsa de umiditate, cum s-ar fi intamplat daca ar fi fost Full NoFrost si congeleaza perfect la congelator, deoarece are un sistem de racire dinamic, NoFrost si pe deasupra nu produce nici gheata. Mai multe informatii cu privire la acest produs puteti gasi in articolul dedicat, ce poate fi accesat aici sau click pe poza de produs.
Design-ul este unul simplist, specific in general producatorilor germani de electrocasnice, iar in ceea ce priveste fiabilitatea produsului, Liebherr CN4015 are patru ani garantie. Performante ridicate in ceea ce priveste instalatia frigorifica, nivel de zgomot mic, de doar 40dB(A), o linie de design simplita si moderna si totodata un branding exclusivist, cam acestea ar fi atuurile combinei frigorifice Liebherr CN4015. Usa este reversibila si poate fi montata astfel incat sa aiba deschiderea inversa, de la dreapta la stanga, in functie de necesitatile utilizatorului. Liebherr CN4015 beneficiaza si de un compresor cu electrovalva ceea ce inseamna ca permite utilizatorului sa-si seteze independent temperatura atat la frigider cat si la congelator. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
In ceea ce privesc electrocasnicele incorporabile, va recomandam un set de electrocasnice pe culoarea alba din gama producatorului suedez de electrocasnice Electrolux. Incepem cu un cuptor care are sistem de autocuratare pirolitic, comenzi touch cotrol, retete presetate si un design foarte elegant, avand la baza un finisaj din sticla termorezistenta. Cuptorul incorporabil Electrolux EOC5751FOV face parte din segmentul hig end din gama producatorului suedez si se recomanda bucatariilor moderne, cu electrocasnice si incorporabile pe culoarea alba. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale electrocasnicelor incorporabile, cititi articolul Criterii alegere electrocasnice.


Cuptorului incorporabil Electrolux EOC5751FOV ii recomandam asocierea cu o plita pe sticla alba, din aceeasi linie de design propusa de Electrolux, respectiv Electrolux EGT6342YOW. Aceasta are gratare din fonta, sunt bine fixate de suprafata plitei, geometria gratarelor este un buna si are bineinteles si sistem de siguranta termocuplu ce opreste automat alimentarea cu gaz, in situatia in care se stinge sau nu se aprinde flacara. Atat la cuptor cat si la plita vorbim de acceasi nuanta a sticlei, cele doua produse pot fi asociate perfect, alaturi de hota pe care urmeaza sa o prezentam mai jos, care este realizata si ea din acelasi material si care urmareste aceeasi linie de design.
Hota incorporabila decorativa oblica Electrolux EFV804650W va reprezenta cu siguranta un punct de interes in imaginea de ansamblu a bucatariei, design-ul foarte modern, sistemul de luminare spot light, reprezentand punctele sale forte in ceea ce priveste aspectul. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice Electrolux EFV804650W are o putere de evacuare de 625 metri cubi pe ora, putere ce o recomanda inclusiv pentru open space. In concluzie, acest pachet de electrocasnice incorporabile si combina frigorifica se recomanda utilarii unei bucatarii premium, in care aspectul electrocasnicelor este la fel de important cu nivelul lor de performanta si calitate si totodata putem spune ca reprezinta un raport foarte bun calitate pret, daca este sa punem in balanta costul si faptul ca aceste electrocasnice va ofera aproape maximum de functii si confort pe care l-ar putea oferi aceste electrocasnice. Cele 4 electrocasnice au un cost ce se invartein jurul sumei de 9000 de lei, acest pret variaza in functie de magazinul de unde le achizitionati si daca sunt sau nu in promotie.

6 comments:

Flavius spunea...

Se poate opri congelatorul?

Tara de fabricatie Liebherr spunea...

Unde este fabricata combina frigorifica Liebherr CN4015?

Admin spunea...

Acest model este fabricat in Bulgaria

Parere despre frigiderele Liebherr spunea...

Drpoate opri congelatorul la aceasta combina frigorifica?

Parere despre Electrolux spunea...

Ne puteti recomanda si o varianta de plita cuptor hota tot asa moderne, care sa fie pe culoarea neagra si tot Electrolux?

Accesoriu cuptor incorporabil Electrolux spunea...

Are si proba de carne?