4 mar. 2016

Seturi electrocasnice si incorporabile retro culoare neagra

Propunerea noastra pentru cei interesati de un pachet complet de electrocasnice, care sa se potriveasca intr-o bucatarie cu design retro sau rustica, pe culoarea neagra este urmatoarea:


Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192BK este una din putinele combine pe culoare neagra si cu un design retro, de pe piata europeana in acest moment si pare a fi cea mai accesibila ca pret si totodata, caracteristicile sale ne face sa spunem ca este un foarte bun raport calitate pret. Un alt avantaj pentru care recomandam aceasta combina este dat de volumul care este mediu spre mare, cu 230 de litri la frigider si 95 la congelator. O prezentare completa a acestei combine o puteti citi in articolul Combina frigorifica retro neagra Gorenje Old Time ORK192BK

Va recomandam totodata articolul in care sunt prezentate seturile complete de electrocasnice rustice negre, Design rustic negru.

Alaturi de aceasta combina va recomandam sa asociati pachetul cuptor plita hota, cu design retro, tot pe culoarea neagra de la Electrolux. Acest pachet pare a fi unul din cele mai bune raport calitate pret si se potriveste  foarte bine cu combina pe design rustic. Daca ar fi sa-i gasim un dezavantaj din punct de vedere cromatic, ar fi cel dat de manere, care in cazul combinei sunt cromate, iar in cazul cuptorului, plitei si hotei sunt aurii, insa nu exista pe piata niciun pachet cu manere aurii de electrocasnice incorporabile si nicio combina frigorifica cu manere aurii si culoare neagra. Deci aici ar fi vorba de un usor compromis cromatic, insa overall ele se potrivesc din punct de vedere al liniei de design, iar daca exista, cum este de altfel foarte probabil, accesorii aurii sau cromate in ansamblul mobilierului, acest detaliu se pierde.



Revenind la recomandari, va recomandam asadar cuptorul incorporabil Electrolux EOB3400NOR, un cuptor electric multifunctional, cu acelasi design retro, suporti pentru tavi si timmer mecanic. Acest cuptor incorporabil are ca si corespondenta in pachetul rustic propus de producatorul suedez de electrocasnice, plita incorporabila pe gaz Electrolux EGG6343NOR  si hota incorporabila decorativa cu design retro piramidal Electrolux EFC640NORIn articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.



In ceea ce priveste hota, Electrolux propune o hota cu o putere medie de absortie, recomandabila inclusiv bucatariilor mari, filtre de aluminiu lavabile si un nivel foarte scazut de zgomot. Aceasta hota poate fi adaptata inclusiv pentru recirculare, insa acest lucru trebuie sa urmeze anumiti pasi, adica adaugarea unor filtre de carbon,mai multe detalii puteti citi in articolul Criterii alegere hota incorporabila. Filtrele de grasime sunt din aluminiu si sunt lavabile, ceea ce inseamna ca daca optati pentru evacuare cu burlan spre exterior, nu veti mai avea si alte costuri de mentenanta sau cu consumabilele. Una peste alta, consideram aceasta asociere de electrocasnice incorporabile rustice cu combina de la Gorenje, care urmareste aceeasi linie de design unul din cele mai bune pachete retro ce se poate achizitiona de pe piata europeana de electrocasnice, care sa fie in acelasi timp, un foarte bun raport calitate pret.




1 comments:

Andrei spunea...

Combina Gorenje este NO Frost sau Full No Frost?