8 mar. 2016

Set electrocasnice Hotpoint

O optiune de pachet de electrocasnice incorporabile, cuptor plita si hota incorporabila, respectiv combina frigorifica, electrocasnice care sa se potriveasca din punct de vedere a cromaticii si a liniei de design, este reprezentata de varianta de electrocasnice Hotpoint, ce pot fi achizitionate toate, in jurul sumei de 5000 de lei, aparate pe care le vom prezenta pe scurt in randurile de mai jos si care sunt caracterizate de un foarte bun raport calitate pret si prin urmare sunt recomandari ale blogului specializat  Incorporabile Premium:
 
Combina frigorifica full Hotpoint ENBGH19223FW No Frost are ca principale atuuri volumul generos, suficient si familiilor numeroase, de 300 de litri la frigider si 150 de litri la congelator, are sistem de racire dinamic Air Multi Flow si totodata exteriorul arata foarte bine, usile beneficiind de un tratament antiamprentare. Instalatia frigorifica are niste caracteristici foarte bune, caracteristici detaliate in articolul de prezentare a combinei, articol ce poate fi accesat prin click pe poza produsului.


Setul de electrocasnice incorporabile pe care vi-l propunem in vederea asocierii cu combina frigorifica mai sus prezentata este alcatuit din cuptorul incorporabil electric, multifunctional, Hotpoint FK63CX care se remarca printr-un foarte bun raport calitate pret si functiuni minime dar suficiente pentru un ca acest model sa fie recomandabil ca o varianta buna intr-un buget mediu. Inoxul este tratat antiamprentare, ceea ce inseamna ca va fi usor de curatat si intretinut.

Din gama produselor similare, va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Hotpoint Ariston.

Plita incorporabila pe care v-o recomandam pe de o parte datorita pretului foarte bun calitate pret, dar si pentru faptul ca are o geometrie foarte buna atat a arzatoarelor cat si a gratarelor, care sunt din trei bucati, ceea ce le face foarte usor de curatat, atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase. Gratarele sunt din fonta, in aliaj, de foarte buna calitate si prezenta arzatorului WOK este si el un argument in plus pentru a va recomanda plita incorporabila pe gaz cu aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz, termocuplu, Hotpoint Luce PK640RGH.
Acestui set va recomandam una din cele mai puternice hote de pe piata, intr-un buget de pana in 800 de lei,, cu o capacitate de evacuare de 620 de metri cubi pe ora, capacitate suficienta inclusiv pentru un open space, sau orice fel de bucatarie, fie ea cat de mare. Design-ul este unul ce urmareste o linie cheminee, linie care se poarta in acest moment. Filtrele sunt lavabile, ceea ce inseamna ca nu veti avea consumabile, evacuarea fiind pe 150mm, dar se poate adapta pentru 120mm, cu ajutorul unei reductii.Modelul este Hotpoint HHE60F IX. Mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul Criterii alegere hota incorporabila.

In concluzie, acesta este unul din cele mai bune seturi de electrocasnice incorporabile pe inox, ce urmaresc o linie moderna, intr-un buget care se invarte undeva in jurul a 5000 de lei, aproximativ 45 %, reprezentand costul combinei frigorifice, una din cele mai bune din categoria sa. Pentru informatii complete privind modul de alegere a aparaturii electrocasnice, cititi articolul Criterii alegere electrocasnice, iar pentru o prezentare mai detaliata a produselor de mai sus, accesati articolul de prezentare pentru fiecare dintre ele prin click pe pozele fiecarui produs in parte.

2 comments:

Valentin Albu spunea...

Daca le cumpar direct de la Ariston si le iau pe toate, pot primi un discount?

Pret electrocasnice Ariston spunea...

Cat costa tot setul de electrocasnice de la Hotpoint Ariston?