11 mar. 2016

Plita incorporabila pe sticla Beko HISW64222S

Din categoria plitelor incorporabile pe sticla face parte si Beko HISW64222, o categorie de produs care este din ce in ce mai solicitata, in contextul evitarii pe cat se poate a inoxului in bucatarie, tendinta ce caracterizeaza evolutia pietei de electrocasnice incorporabile in acest moment. Un lucru care nu este neaparat bun sau neaparat rau, putem spune ca este mai degraba un trend. Avantajul unor astfel de plite este in primul rand de ordin estetic, dar si din prisma faptului ca sunt mai usor de intretinut, mai ales daca comparam cu inoxul. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.
Dezavantajul acestora (asa cum v-am obisnuit va prezentam si dezavantajele) este dat pe de o parte de faptul ca gratarele sunt mai putin stabile si personal nu recomand o astfel de plita utilizatorilor ce petrec mult timp in bucatarie, mai ales daca prinderea se face pe arzator si nu vorbim de un gratar in camp continuu. Dar daca nu se gateste intensiv, Beko HISW64222S este o solutie optima, iar daca bucataria comunica cu living-ul, ceea ce va face implicit vizibile electrocasnicele incorporabile, o astfel de alegere este cea optima.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Gratarele sunt din fonta si acest lucru este un plus, iar prezenta arzatorului WOK, arzator ce are o putere calorica cam de trei ori mai mare fata de un arzator mare obisnuit sunt si ele argumente pro pentru modelul Beko HISW64222S. Design-ul modern contribuie si el la imaginea generala a bucatariei si o astfel de plita va pune in valoare, caracterul modern in ansamblu al bucatariei. Pretul este unul foarte bun, daca este sa comparam ce celelalte oferte de pe piata, pentru plitele incorporabile pe sticla, singurele brand-uri mai joase din punct de vedere al pretului fiind Hansa sau Arctic, pe acest segment.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

In concluzie o alegere buna sau foarte buna, daca nu se gateste intensiv si daca urmariti mai mult esteticul decat functionalul, cu mentiunea ca functionalul nu este neaparat rau cotat la acest model de plita. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a plitei incorporabile pe gaz, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.