26 mar. 2016

IP Scoring Indesit Innex XWDE 861480X

Indesit Innex XWDE 861480X face parte din noua gama de masini de spalat rufe Innex a producatorului italian de electrocasnice si este una din cele mai accesibile masini de spalat rufe cu uscator de pe piata europeana. Un raport bun calitate pret, avand in vedere ca acest model are un pret ce se invarte in jurul a 1700 de lei, cam acesta fiind pretul sau corect, are o multime de optiuni de utilizare, motiv pentru care la criteriul Raport calitate pret, Indesit Innex XWDE 861480X primeste maximum de 5 puncte.
In ceea ce privesc Optiunile de utilizare, Indesit Innex XWDE 861480X ofera utilizatorului programe variate, ce permit spalarea si uscarea tuturor tipurilor de tesaturi, are program scurt de 30 de minute pentru spalare, dar ceea ce mi-a atras atentia in grila de programe a acestei masini este un program de spalare si uscare ultra rapida, program ce are o durata de 45 de minute, cu mentiunea ca poate spala si usca in conditii bune un kg la haine, pentru acest program. Cele 8kg capacitate de spalare inseamna ca ofera utilizatorului posibilitatea de a spala si usca si lucruri voluminoase, nu neaparat grele, cum ar fi pernele sau pilotele, chiar si cele de doua persoane, daca nu sunt foate pufoase. La incarcari reduse, masina isi ajusteaza singura consumul de resurse, respectiv apa si energie, proportinonal cu incarcarea. In concluzie, la capitolul Optiunile de utilizare, Indesit Innex XWDE 861480X primeste 4 dintr-un scoring maxim de 5 puncte. Punctaj maxim, respectiv 5 puncte pentru capacitatea de incarcare, o capacitate suficienta, respectiv 8kg, capacitate ce nu limiteaza utilizatorul. Tabelul complet cu programele de spalare ale masinii de spalat Indesit Innex XWDE 861480X il puteti gasi mai jos.


4 puncte la eficienta spalarii si centrifugarii, Indesit fiind recunoscut pe piata masinilor de spalat, ca masini ce spala bine si sunt relativ rezistente in timp. Cele 1400 de rotatii pe minut, perfit o stoarcere eficienta, inclusiv a bumbacului. Daca ar fi sa gasim un minus pentru masina de spalat Indesit Innex XWDE 861480X, acesta are fi nivelul destul de mare de zgomot la centrifugare, cei 81 dB(A), clasificand acest model in categoria masinilor de spalat zgomotoase. Prin urmare la acest criteriu de evaluare, Indesit Innex XWDE 861480X primeste doar un punct.


Prin urmare, Indesit Innex XWDE 861480X totalizeaza un scoring de 22 de puncte, dintr-un maxim de 30, conform criteriilor noastre de evaluare. Una peste alta, Indesit Innex XWDE 861480X consideram o masina de spalat rufe cu uscator buna spre foarte buna, cu un raport calitate pret extraordinar, fiind practic prin modelele cele mai accesibile de pe piata, cu un minus in ceea ce priveste zgomotul. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale masinii de spalat rufe, cititi articolul Criterii alegere masina de spalat.

1 comments:

Rares Constantin spunea...

Cuva este din inox?