12 mar. 2016

Hota decorativa oblica Beko HCA62640B

Producatorul turc propune pentru cei care-si doresc o hota decoravita, moderna, oblica Beko HCA62640B. Aceasta hota se recomanda inclusiv bucatariilor mari, sau partial open space. Puterea de evacuare de 540 metri cubi, este una buna, peste media hotelor cu motor cu turbina, aceasta caracteristica fiind un atu pentu Beko HCA62640B. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko. Un alt avantaj al acestei hotei este dat de design-ul modern si in acelasi timp practic, principalul avantaj fata de o hota traditionala sau decorativa orizontala fiind dat de faptul ca nu mai exista riscul sa va loviti cu capul de ea, tocmai datorita design-ului oblic. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Filtrele sunt metalice, ceea ce inseamna ca sunt lavabile si prin urmare nu necesita consumabile. Daca doriti, aceasta hota poate fi folosita si fara evacuare, insa va pierde cca 30% din puterea de evacuare si veti mai avea nevoie de fitre de miros, care sunt din carbon si care se cumpara separat de la service-ul autorizat. Evacuarea este pe 150 mm, dar se poate adapta fara a compromite functionarea hotei, la 120 mm, cu ajutorul unei reductii, mai multe informatii in acest sens, puteti citi in articolul Criterii alegere hota incorporabila.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Lumina spot este si ea un atu pentru hota, aceasta punand in evidenta atat hota cat si plita, lumina fiind directionala, fata de o lumina "imprastiata", cum s-ar intampla in cazul becurilor cu halogen. In concluzie, Beko HCA62640B este o optiune buna pentru o bucatarie moderna, cu electrocasnice prepondernt negre sau negre/inox, iar pretul foarte accesibil este si el un argument pentru care consideram aceasta hota un foarte bun raport calitate pret.

3 comments:

Ioana spunea...

am cumparat hota beko dupa ce am citit recomandarea de aici. este buna, trage bine si arata mult mai bine in realitate decat in poza. multumesc, Ioana

Becuri hota beko spunea...

De unde pot cumpăra becuri pentru hotele Beko?

Hota oblica Beko spunea...

Putem gasi o hota identita pe culoarea alba?