16 mar. 2016

Bucataria premium Gorenje Starck

Daca ar fi sa spun rezumativ ceva despre prezentarea noii game de la Gorenje, semnata de Starck as spune ca marketing-ul a fost unul groaznic, iar produsele extraordinare. Bine...au videoclipuri de prezentare, insa pozele sunt sub orice critica. Nu au acelasi contrast, desi ele in realitate sunt identice, in poze apar din cu totul alt film. In ceea ce priveste design-ul acestora, pot spune ca este printre cele mai bune, daca nu cel mai bun, atunci cand ma gandesc la niste electrocasnice cu finisaje din sticla, oglina. Au incercat si alti producatori, insa ce realizeaza producatorul prin linia Starck este cu totul un nou standard, mult mai ridicat. Am reusit sa gasesc totusi niste poze de ansamblu ale bucatariilor Starck, cu produsele pe care le-am prezentat, pentru a fi propuse pentru asociere. Pozele de produs nu au nicio treaba cu realitatea, realitatea fiind mai degraba apropiata de pozele de ansamblu ale bucatariilor mobilate cu aceste electrocasnice.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.



Va recomand asadar, varful din gama Starck, atunci cand vorbesc de un cuptor incorporabil, varf de gama ce intruneste toate tehnologiile noi dezvoltate de Gorenje, tehnologii si caracateristici ce sunt prezentate pe larg in articolul dedicat cuptorului electric multifunctional Gorenje BO658ST. Sistem de autocuratare, retete presetate, design exceptional, panou electronic foarte generos si intuitiv, proba de carne, suporti telescopici, acestea sunt doar cateva din atuurile acestui cuptor. Pentru informatii complete privind modul de alegere a cuptorului incorporabil, cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

In ceea ce priveste plita incorporabila, va recomandam o varianta cu alimentare pe gaz, o plita realizata dintr-un material in aliaj, din sticla si ceramica, numit vitroceramic, material foarte rezistent la uzura mecanica, usor de intretinut si care are gratare din fonta si arzator WOK. Mai multe informatii despre plita incorporabila Gorenje GCW641ST, puteti citi in articolul dedicat de prezentare, aici. Desi din poza, par diferite, atat cuptorul cat si plita, fac parte din aceeasi gama si totodata au aceeasi cromatica. Singurul lucru ce le diferentiaza este banda neagra, banda ce scoate in evidenta zona de comanda a plitei.
Tot din aceasta gama face parte si hota incorporabila, decorativa, oblica,Gorenje WHI641ST o hota cu o putere medie spre mare de absortie, suficienta  totusi si pentru o bucatarie open space. Consider ca din punct de vedere estetic, hota Gorenje WHI641ST aduce cel mai mult valoare adaugata bucatariei, atat prin volumetrie cat si prin calitatea finisajelor. Un design exceptional si un raport sa zicem bun calitate pret, avand in vedere ca vorbim totusi de o linie premium de electrocasnice incorporabile. Pentru a afla mai multe informatii privind direfentele dintre o hota standard, o hota cheminee sau o hota oblica, cititi articolul Avantaje si dezavantaje ale hotei decorative oblice. Pentru criteriile complete de alegere a hotei incorporabile, precum si pentru optiunile privind evacuarea, cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila.



Pentru acest de electrocasnice incorporabile, va recomandam potrivirea cu o combina frigorifica cu un volum mediu spre mare, ce apartine aceleasi linii de design Starck si care este exceptionala, atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic, mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul de prezentare a combinei frigorifice Gorenje NRK612ST. In concluzie, Gama Starck de la Gorenje reprezinta o optiune foarte buna pentru echiparea unei bucatarii moderne premium, pe langa avantajele tehnice si fiabilitatea de care se bucura aceste produse, utilizatorul va beneficia si de un design exclusivist si mai greu de gasit, mai ales pe piata este europeana.

4 comments:

Mirela spunea...

Care este pretul acestei hote?

Admin spunea...

in jurul a 3500 de lei, varianta de hota cu latimea de 60 de centimetri.

Recomand Miele spunea...

Toata bucataria gorenje Starck de la Gorenje costa in jur de 20000 de lei, ceea ce este putin cam mult si desi inteleg ca e scumpa pentru ca arata bine, eu as alege in banii astia ceva de la Miele.

Gabriela D spunea...

Cine ar putea realiza o astfel de bucatarie? Ma refer la toata bucataria, nu doar la electrocasnice. Imi puteti recomanda un proiectant sau un designer? As dori sa ma mut la casa.