13 mar. 2016

Gama Starck Gorenje NRK612ST

Noua gama de electrocasnice Gorenje Starck propune si o combina frigorifica as spune incastrabila, aceasta fiind proiectata astfel incat sa poata fi perfect integrata intr-un mobilier sau intr-o nisa dedicata in bucatariei, asemenea celei de mai jos. Fiind o combina frigorifica premium, sistemul de racire este unul dinamic, No Frost Plus denumit de producatorul sloven de electrocasnice. Pe langa faptul ca acest sistem va oferi utilizatorului confortul de a nu mai trebui sa decongeleze congelatorul, pentru ca nu se va produce gheata, aceasta combina vine totodata si cu un sistem foarte performant de tratare si mentinere igienica a aerului recirculat de sistemul de racire, printr-un tratament antibacterian, ce are la baza un sistem de filtrare cu ioni de argint, regenerabil.

In ceea ce priveste calitatea instalatiei frigorifice, pe langa avantajele mai sus mentionate, Gorenje NRK612ST ofera utilizatorului posibilitatea e a seta temperatura atat a frigiderului cat si a congelatorului, datorita compresorului cu electrovalva, compresor care este calibrat pentru o eficienta frigorifica foarte buna, clasa sa de climatizare fiind SN-T, cea mai buna clasa de climatizare posibil a fi intalnita in cazul unui aparat frigorific casnic. Volumul este si el unul bun, mediu spre mare, cu o capacitate de 222 de litri la frigider si 85 de litri la congelator. Un alt avantaj al combinei frigorifice Gorenje NRK612ST este dat de prezenta sertarului de 0 grade Celsius, la compartimentul frigider, sertar recomandabil pentru pastrarea in mai bune conditii a pestelui, a mezelurilor si a branzeturilor.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.


In concluzie, Gorenje NRK612ST este o combina frigorifica premium, datorita aspectului cat si a tehnologiei dezvoltata special pentru aceasta gama. Pentru informatii complete privind criteriile complete de alegere a combinei frigorifice, cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica. Pentru a vedea gama completa Starck de la Gorenje, accesati sectiunea din blog Bucatarii Starck.

3 comments:

Gorenje Starck spunea...

Cat ar costa sa-mi utilez toata bucataria cu acest set de electrocasnice Gorenje Starck

Marius Stefan spunea...

se poate muta usa frigiderului de pe partea dreapta pe partea stanga?

Admin -Schimbare usi frigider spunea...

Da. Pentru toate combinele frigorifice din gama Gorenje se pot schimba usile de pe o parte pe alta.