17 mar. 2016

Electrolux EGH7353SOX, plita incorporabila 75cm

O plita ce iese oarecum din standard-ul atat de 60 cat si de 70 cm, Electrolux EGH7353SOX este o plita dedicata gatitului intensiv, utilizatorilor care petrec mult timp in bucatarie si doresc o plita incorporabila, generoasea, practica si foarte robusta. Electrolux EGH7353SOX are asadar 75 de cm si este recomandabila atat pentru calitatea superioara a inoxului, care este foarte bine polisat si prin urmare mai greu amprentabil, datorita gratarelor din fonta, in aliaj, o fonta care este foarte putin poroasa si prin urmare mai usor de curatat. Geometria este una buna, atat a arzatoarelor cat si a gratarelor care sunt foarte bine fixate de suprafata plitei, atat cu ajutorul picioruselor antiaderente, cat si datorita propriei greutati. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.
Plita incorporabila Electrolux EGH7353SOX are un arzator WOK, arzator recomandabil deoarece are o putere calorica de cca 3 ori mai mare fata de un arzator mare normal. Este foarte util atat pentru anumite preparate din bucatariile asiatice sau vietnamieze cat si pentru prepararea in vase de volume mari, cele doua inele de flacare incalzind, atat central cat si perimetral. Gratarele din fonta sunt din doua bucati ceea ce le face mai usor de curatat, atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase, gratarele din fonta de la plitele incorporabile Electrolux, fiind proiectate astfel incat sa incapa si sa se poata spala inclusiv in masina de spalat vase. Electrolux EGH7353SOX are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta, termocuplu pentru gaz, pe toate arzatoarele.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

In concluzie, Electrolux EGH7353SOX este o plita incorporabila de dimensiune mare, recomandabila inclusiv intr-o bucatarie premium, branding-ul Electrolux fiind unul mediu spre high end, bucatarie in care se gateste intensiv. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a plitei pe gaz, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Avem analizate totodata mai multe modele de plite incorporabile din gama Electrolux, prezentari de produs pe care le puteti accesa aici. Aceasta plita poate fi asociata cu orice model de cuptor incorporabil pe inox din gama Electrolux si eventual cu alte cuptoare ale altor producatori, existand totusi riscul sa existe mici diferente de nuanta a inoxului.

1 comments:

Instalare plita incorporabila spunea...

Ce dimensiuni de incorporare are? Ma refer la dimensiunile ce trebuiesc pentru taiatul blatului, in zona in care vine plita.