4 mar. 2016

Combina frigorifica retro neagra Gorenje Old Time ORK192BK

Din categoria electrocasnicelor exclusiviste, combina frigorifica retro neagra Gorenje Old Time ORK192BK poate fi o optiune perfecta pentru cei ce doresc o bucatarie rustica cu electrocasnice negre. Tendinta este din ce in ce mai pronuntata de a se opta pentru o astfel de linie, in ultima perioada, pe de o parte pentru ca inoxul este un material rece si nu prea este preferat de design-eri si pe de alta parte ideea de retro creaza o atmosfera mai familiala, mai calda. Asa ca liniile de electrocasnice rustice, fie ca vorbim de electrocasnice sau incorporabile, au explodat, proportional cu piata. Din pacate, daca in cazul electrocasnicelor incorporabile, cuptor , plita, hota, gama este foarte diversificata, in cazul frigiderelor sau combinelor frigorifice gamele sunt ori foarte limitate, ori foarte scumpe.

O solutie pe care noi am gasit-o si v-o propunem, in situatia in care nu doriti sa incorporati total frigiderul sau combina, actiune ce v-ar scapa de necesitatea de potrivire a liniei de design cu celelalte incorporabile, este combina frigorifica cu design retro Gorenje Old Time ORK192BK. Bineinteles ca aceasta combina trebuie asociata unor electrocasnice incorporabile negre pentru a se potrivi si a sugera ideea de rustic. Revenind la caracteristicile tehnice Gorenje Old Time ORK192BK, putem spune ca are cea mai buna clasa de climatizare, SN-T, cel mai bun compresor de pe piata de aparate frigorifice casnice, respectiv Secop Danfoss si ca, desi are un sistem de racire static, acest sistem este astfel proiectat incat sa nu se depuna foarte multa gheata la compartimentul congelator.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Volumul este unul mediu spre mare, mai ales daca ne raportam la celelalte combine frigorifice cu design retro de pe piata, un specific al acestora fiind in general, faptul ca sunt compacte. Cei 227 de litri la frigider si 95 la congelator sunt mai mult decat suficienti pentru o familie de pana la 4 persoane inclusiv. In concluzie, avand in vedere pretul si faptul ca vorbim de o combina frigorifica exclusivista, consideram ca  Gorenje Old Time ORK192BK este un foarte bun raport calitate pret, are avantajul unui volum mediu spre mare, vorbim totodata de un branding foarte bun, ceea ce inseamna calitate a subansamblurilor si fiabilitate. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a combinei frigorifice, cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

3 comments:

Marian Cristea Hora spunea...

La combinele frigorifice retro se pot muta usile de pe o parte pe alta? Ma refer la faptul daca se poate deschide invers? Se pot comanda special cu deschidere inversa?

Andreea S spunea...

Am o combina frigorifica cu doua compresoare. S-a stricat unul dintre ele...unde pot apela?

Admin spunea...

@Marian usile subt reversibile