29 feb. 2016

Plita incorporabila cu design rustic/retro Bosch PCP611B90E

Plita incorporabila cu design rustic Bosch PCP611B90E face parte din setul de electrocasnice rustice pe culoarea alb perlat, apropiat de avena, propus de producatorul german de electrocasnice pentru cei ce doresc sa-si utilize bucataria si au nevoie de o astfel de linie de design. Destul de exclusiviste, bucatariile cu design retro au inceput sa atraga din ce in ce mai mult atentia celor ce doresc sa-si utileze bucatariile, aceasta linie de design fiind mai "calda". Astfel este nevoie si de electrocasnice care sa urmareasca aceasta linie si de aceea producatorii propun pe piata electrocasnice ce urmaresc aceste linii retro. Avand o cerere mai mica fata de liniile moderne, electrocasnicele rustice sunt prin urmare mai scumpe, aproximativ cu 30% fata de o linie moderna cu aceleasi caracteristici tehnice.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Revenind la Bosch PCP611B90E, principalele sale avantaje, in afara de linia de design, sunt data de gratarele din fonta si o geometrie foarte buna atat a arzatoarelor cat si a gratarelor, care sunt foarte stabile. Avand in vedere ca vorbim de Bosch, nu mai discutam de aprinderea electrica si supapele de siguranta pentru gaz, la fiecare arzator, intrucat producatorul german doteaza toate plitele pe gaz cu astfel de optiuni.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Aceasta plita poate fi folosita si pe GPL, insa trebuiesc inlocuite duzele de GN cu cele de GPL, duze care se pot achizitiona de la orice service autorizat Bosch. Inca un argument pentru care as recomanda Bosch PCP611B90E este dat de emailul care este de foarte buna calitate, foarte uniform  si rezistent la uzura mecanic, email care se curata foarte usor. Tot legat de curatare, faptul ca gratarele sunt din doua bucati, le face mai usor de curatat, fie ca le spalati in chiuveta sau le puneti in masina de spalat vase, gratarele producatorului german Bosch putand fi spalate inclusiv in masina de spalat vase.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.


Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

In concluzie plita incorporabila pe gaz Bosch PCP611B90E, cu gratare din fonta si culoare alb perlat este un model exclusivist, cu design rustic si care se recomanda a fi asociata in pachet cu cuptorul incorporabil din aceeasi linie, Bosch HBA23BN21model pe care-l puteti vedea in stanga. Pentru mai multe informatii privind criteriile de alegere a plitei incorporabile pe gaz cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.