29 feb. 2016

Cuptor incorporabil rustic/retro Bosch HBA23BN21

Unul din cele mai elegante cuptoare incorporabile electrice multifunctionale, cu design rustic de pe piata europeana este Bosch HBA23BN21. Acest cuptor cumuleaza pe de o parte eleganta cu care a fost proiectat, culoarea alb perlat, destul de rara pe piata, daca nu unica si in acelasi timp calitatea si fiabilitatea producatorului german de electrocasnice, Bosch.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Cele 7 functii, care asociaza diferite tipuri de incalziri, in care este prezenta si convectia, ofera utilizatorului posibilitatea de a gati in conditii optime aproape toate tipurile de alimente si retete posibil a fi preparate intr-un cuptor electric. Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

Un alt atu al acestui cuptor este dat de sistemul "usa rece", sistem foarte util in conditiile in care aveti un copil mic, acest tip de usa, care inseamna practic, trei randuri de geam, evitand posibilitatea de arderi accidentale, usa exterioara a cuptorului fiind proiectata astfel incat temperatura maxima sa fie 40 de grade Celsius, la temperatura maxima posibila din interiorul cuptorului.Volumul de 62 de litri este unul mediu spre mare, comparativ cu celelalte modele de pe piata, mai ales daca-l comparam cu volumele de pe cuptoarele incorporabile cu design rustic, cuptoare care in general au un volum mai mic.

Mai multe pachete de plite, cuptoare si hote cu design rustic puteti gasi in sectiunea blogului Design rustic sau in sectiunea Bucatarii rustice.

Timmerul este mecanic si poate fi folosit ca si ceas, in momentul in care Bosch HBA23BN21 nu gateste. In concluzie, Bosch HBA23BN21 este unul dintre cele mai bune cuptoare electrice incorporabile cu design retro si este din punctul nostru de vedere cel mai elegant cuptor pe culoarea alb perlat de pe piata din tara noastra. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a cuptorului incorporabil puteti gasi in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

3 comments:

Anonim spunea...

Cred ca e cam scump, avand in vedere ca acelasi model de la beko sau whirlpool este aproape la jumatate de pret.

Admin spunea...

@Anonim - Un produs electrocasnic incorporabil Bosch este in general cu 40-50 la suta mai mare decat un Electrolux sau Whirlpool

Marcel Iures spunea...

Am acest cuptor retro de la Bosch, pe culoarea neagra. Isi merita toti banii, se coc perfect retetele si pe deasupra arata si foarte bine. Eu l-am ales in primul rand pentru design, pentru ca sunt pretentios si tin la detalii.