29 feb. 2016

Combina frigorica retro culoare cappuccino Gorenje Old Time ORK192CO

Una din cele mai elegante combine frigorifice pe culoarea Cappuccino, Gorenje Old Time ORK192CO este recomandarea noastra pentru cei ce doresc o combina care sa completeze o bucatarie cu design retro. Pretul este in jurul a 1000 de euro, insa merita toti banii, avand in vedere eleganta cu care a fost proiectata si calitatea data pe de o parte de branding-ul Gorenje si pe de alta parte de branding-ul compresorului Secop Danfoss. Volumul este si el unul mediu spre mare si foarte mare daca este sa-l comparam cu celelalte combine pe design rustic, avand in vedere ca in general aparatele frigorifice rustice au un volum mic. 

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Sistemul de racire este static, deci popular spus dezghetare automata, insa la compartimentul frigider beneficiati de ventilatie, ceea ce inseamna un sistem de racire foarte bun, cel mai recomandabil pentru partea de frigider. Congelatorul, din pacate nu este no frost, insa o oprire si decongelare o data la 6 luni, nu este neaparat o tragedie sau o lipsa semnificativa de confort, mai ales ca dupa o asemenea perioada este recomandata o curatare si prin urmare oprire, inclusiv la sistemele dinamice de racire, respectiv no frost,din ratiuni de igiena. Tot legat de igiena, mentionam ca Gorenje Old Time ORK192CO are un sistem antibacterian performant, care previne acumularea de bacterii sau mucegaiuri. Clasa de climatizare este si ea foarte buna, respectiv SN-T, iar nivelul de zgomot de 40dB(A), clasifica Gorenje Old Time ORK192CO in categoria celor mai silentioase combine frigorifice cu racire statica de pe piata.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

In concluzie, Gorenje Old Time ORK192CO este o combina frigorifica premium, cu design rustic, ce va "ajuta" per ansamblu imaginea de rustic a unei bucatarii ce urmareste aceasta linie de design. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale combinei frigorifice, cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica. Exista in gama producatorului sloven de electrocasnice mai multe culori ale aceleiasi combine frigorifice, spre exemplu modelul pe beige este Gorenje ONRK193C.

6 comments:

Parere despre Gorenje Old Time ORK192CO spunea...

Cea mai eleganta combina frigorifica existenta?...superba

sCHIMBARE USA COMBINA spunea...

Usa are deschidere pe dreapta sau pe stangA?

Kiki spunea...

Buna ziua. Am si eu aceeasi intrebare legata de usa, pentru ca majoritatea par pe dreapta dar eu as avea nevoie pe stanga. Se poate schimba?

review despre gorenje spunea...

gorenje cu compresor danfoss...acesta este secretul pentru o combina frigorifica buna

Admin spunea...

Vine cu deschidere de la stanga spre dreapta, dar se poate schimba in functie de pozitionarea in bucatarie

Emilia Gradescu spunea...

Acest frigider este no frost, adica sa nu faca gheata in congelator?