6 mar. 2015

Masina de spalat vase Bosch SMS50E98EU

Masina de spalat vase freestanding Bosch SMS50E98EU poate fi o optiune pentru utilizatorii interesati de un model care sa spele foarte bine vasele si totodata sa fie fiabil, avand in vedere faptul ca masinile de spalat vase sunt printre electrocasnicele cel mai usor defectabile. La acest capitol, Bosch a stat intotodeauna bine si probabil din acest motiv, masinile de spalat vase sunt cele mai bine vandute la nivel european. Putem concluziona astfel acest paragraf, in primul rand eficienta, urmat de eficienta.

Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.

 
Legat de programele de spalare, acest model are programele de baza si un program mixt, in care puteti spala cratite, tacamuri si vesela, respectiv, programul Auto. De retinut ca in panoul de programare exita si prespalarea, foarte utilza in situatia in care utilizatorul nu are foarte multe vase si doreste sa amane spalarea acestora, programul indepartand, fara utilizare de pastila impuritatile, astfel incat vasele sa poata astepta 2-3 zile pana la un program complet, inclusiv igienizare,limpezire si uscare.

Mentionam si filtru cu autocuratare, foarte eficient si recomandabil ca prezenta la o masina de spalat, intrucat  folosirea acestei functii previne defectarea pompei de evacuare, unul din principalele motive pentru care masinile de spalat vase ajung in service. Totodata important pentru utilizator, este faptul ca Masina de spalat vase  Bosch SMS50E98EU poate functiona atat cu detergent praf cat si cu pastile 3in 1, recomandabil si mai ieftina fiind varianta doi.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

In ceea ce privesc optiunile de folosire, nu puteam uita sistemul de reglare pe inaltime al sertarului superior, important in situatia in care utilizatorul doreste sa spele vase mai voluminoase pe care sa le puna in setarul inferior.

In concluzie, o masina fiabila si care spala foarte bine,  Bosch SMS50E98EU reprezinta o recomandare pentru cei care doresc o masina neincorporabila pe inox.

1 comments:

Claudia spunea...

Aceasta masina de spalat vase de la Bosch este din inox si pe laterale?