1 mar. 2015

IP Scoring: Hansa BOEI69422

Unul din cele mai bune cuptoare din punct de vedere al raportului calitate pret,  Hansa BOEI69422 face parte din noua gama lansata la inceputul acestui an de catre producatorul polonez de electrocasnice. Desi gamele anterioare aveau un oarecare minus la capitolul design, cel mai simplu lucru de facut, adica copierea, a rezolvat si acest incovenient, noua gama asemandu-se izbitor cu design-ul de la Bosch, Asa cum Bosch copiaza design-ul de la Aeg, asa si Hansa a inceput sa faca acelasi lucru cu producatorul german de electrocasnice.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.



Bineinteles ca din toate acestea tot utilizatorul are de castigat, insa se pune intrebarea ce facem cu competenta distinctiva a brand-ului. Revenind la evaluarea acestui model,  Hansa BOEI69422 primeste maximum de 5 puncte la raportul calitate pret si 4 puncte pentru optiunile de utilizare, cele 10 functii ale cuptorului permitand realizarea a foarte multe tipuri de retete iar timmer-ul electronic si butoanele push in nu fac decat sa usureze munca utilizatorului.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


 Doua puncte la criteriul eficienta curatare, acest model neavand niciun program de autocuratare insa emailul este usor de curatat, mai ales dupa indepartarea glisierelor. Mai multe detalii privind programele si sistemele de autocuratare gasiti in articolul Diferente intre piroliza si cataliza. Cate 4 puncte pentru design, specificul acestuia fiind mentionat anterior si acelasi punctaj pentru fiabilitate, produsele Hansa fiind fiabile in general.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Maximum de 5 puncte in ceea ce privesc produsele complementare, intrucat producatorul polonez de electrocasnice are o gama foarte diversificata de plite si hote, toate acestea fiind caracterizate in mare proportie de un foarte bun raport calitate pret.


Astfel cuptorul electric multifunctional Hansa BOEI69422 totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte fiind unul din cele mai bune cuptoare ieftine de pe piata din Europa de SE.  Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.