6 mar. 2015

IP Scoring: Hansa BHGI61039

Plita incorporabila  Hansa BHGI61039 poate fi o optiune interesanta pentru cei interesati de o plita relativ ieftina si buna, cu gratare din fonta, aprindere pe buton si supapa de siguranta pentru gaz (termocuplu). La criteriul raport calitate pret  Hansa BHGI61039 primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte, datorita caracteristicilor de mai sus. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Acelasi punctaj pentru calitatea inoxului, acesta fiind relativ greu amprentabil si tot 4 puncte pentru calitatea gratarelor cu o cantitate relativ buna de carbon in compozitia fontei, fapt ce va face gratarul mai putin casant.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Un design simplist si oarecum la moda pentru o plita de inox, motiv pentru care la acest criteriu Hansa BHGI61039 primeste 4 puncte si acelasi punctaj pentru fiabilitate, plitele pe gaz fiind cele mai putin defectabile produse din categoria electrocasnice incorporabile. Hansa are o gama diversificata de produse complementare pentru plita Hansa BHGI61039 motiv pentru care la acest criteriu primeste puntaj maxim, gama care in general este caracterizata de un foarte bun raport calitate pret.


Astfel plita incorporabila pe gaz cu gratare din fonta, Hansa BHGI61039 totalizeaza 25 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor noastre.  Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

4 comments:

Florin spunea...

Plitele incorporabile pe gaz de la Hansa au aprindere electrica?

Admin spunea...

@ florin -toate plitele pe gaz de la Hansa au aprindere electrica pe buton.

Claudiu spunea...

Cred ca pentru 50 de lei mai bine iti iei acelasi model de plita de la hansa dar care sa aiba arzator WOK

Review despre plita incorporabila Hansa spunea...

mai bine plita incorporabil cu arzator WOK...este diferenta de doar 40 de lei