14 mar. 2015

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA - solutia optima pentru o combina frigorifica medie

Una din cele mai vandute combine frigorifice no frost din Europa, Samsung RB31FDRNDSA se diferentiaza fata de modelele propuse de concurenta, pe acelasi segment de pret in primul rand prin compresorul realizat pe tehnogie inverter, zogmotul foarte redus pentru un No Frost si un design simplist si elegant, perfect integrabil intr-o bucatarie moderna. La acest model exista si un dispensor de apa, util pentru cei interesati de asa ceva pe perioada verii, iar pentru utilizatorii care nu doresc asa ceva exista si un model la aceleasi caracterisitici, fara acest accesoriu, modelul fiind Samsung RB31FERNDSA. 

In ceea ce privesc caracteristicile tehnice mentionam sistemul de racire No Frost Air Multi flow, ce se deferentiaza de sistemul No Frost transversal prin faptul ca nu se mai dezhidrateaza alimentele, clasa de climatizare foarte buna, de fapt cea mai buna posibila pentru o instalatie frigorifica casnica, respectiv SN-T. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Volum mediu atat pentru compartimentul congelator, cu mentiunea ca sertarele sunt dintr-un plastic foarte rezistent si exista un risc minim ca acestea sa de rupa, cat si pentru frigidere, cei 210 ltri fiind suficienti pentru o familie de 3-4 persoane. Consum mic de energie, respectiv sub 1kw/zi, undeva la 280kW/anual si un zgomot foarte redus, datorat in primul rand compresorului inverter.

Asadar un pret bun pentru o combina cu o instalatie frigorifica exceptionala,Samsung RB31FDRNDSA poate reprezenta o solutie optima pentru o combina frigorifica medie, care sa nu aiba nevoie de decongelare.

4 comments:

Anonim spunea...

Am aceasta combina frigorifica de aproape un an asa ca sunt in măsura sa dau un Feed Back . Plusuri răcește foarte bine. Minusuri se incalzeste pe lateralele din exterior

Review combina frigorifica samsung spunea...

De unde pot lua combina frigorifica samsung cu deschidere invers de la dreapta la stânga a usii?

Claudiu Forgaci spunea...

Daca s-a stricat dozatorul de apa face obiectul garantiei sau ma pun sa platesc reparatia?

Dragos Paunescu spunea...

ne puteti recomanda un model asemanator pe culoarea alba?