14 mar. 2015

Bosch SPS53E08EU - masina de spalat vase 45cm cu sistem Rackmatic

Una din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de o masina de spalat vase de 45 cm, care sa spele si foarte bine si in acelasi timp sa fie si fiablia, Bosch SPS53E08EU se remarca in primul rand prin cumulul de tehnologie si inovatie, dar si printr-un pret bun, avand in vedere branding-ul dar si calitatea materialelor sau a subansamblelor.

Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.


In general cele mai mari probleme pentru care masinile de spalat vase ajung in service sunt pricinuite de pompa de evacuare sau de panoul electronic de comanda, puncte la care Bosch sta foarte bine si de aceea pretul nu este intamplator. 

In ceea ce privesc strict caracterisiticile masinii de spalat vase Bosch SPS53E08EU mentionam ca foarte important, existenta programului de prespalare, program care ofera utilizatorului posibilitatea de a aduna practic vase pe mai multe zile, iar cand masina s-a umplut sa foloseasca un program de spalare. Avantajul programului de prespalare este dat de faptul ca pentru acesta nu este nevoie de folosirea unei tablete de detergent si ca la finalul acestui program, sunt indepartate cele mai multe impuritati, astfel incat vasele sa poata fi pastrate in masina de spalat vase pana cand utilizatorul decide sa foloseasca un program de spalare.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Totodata, din gama de programe, este important programul intensiv, program ce spala la 70 de grade Celsius. La acest program este recomandata spalare vaselor, a cratitelor care au stat in grasime sau la flacara intensiva si totodata poate fi pusa la un loc atat vesela cat si tacamurile.

Pentru pahare, exista un program special, nicio masina de vase neavand capacitatea de a spala si paharele la un loc cu celelalte vase.Sistemul Rackmatic este si el important intrucat permite utilizatorului posibilitatea de a ridica sau a cobori raftul superior, astfel incat spre exemplu vasele agabaritice sa poata incapea.

Asadar  masina de spalat vase Bosch SPS53E08EU  este un model care spala exceptional si totodata are ca punct forte fiabilitatea, punct la care majoritatea producatorilor intamplina probleme, producatorul german de electrocasnice fiind si lider european ca numar de masini de spalat vase vandute.

3 comments:

Dan Grecu spunea...

Am acelasi model doar ca este pe culoarea alba. Pot sa spun ca spala excelent, inclusiv paharele

Dragos spunea...

Acest model de masina de spalat vase de la Bosch merge si cu pastile? Mai trebuie sa-i pun si sare? De unde pot gasi sare pentru masina de spalat vase?

Cea mai buna masina de spalat vase Bosch spunea...

Care este cea mai buna masina de spalat vase de la Bosch?