10 feb. 2015

IP Scoring: Samsung BQ2Q7G/BOL

Unul din cele mai bune si mai complete cuptoare incorporabile ale producatorului coreean de electrocasnice, Samsung BQ2Q7G/BOL reprezinta solutia pentru cei care doresc un cuptor incorporabil electric multifunctional, practic, care sa se curete singur si care sa gateasca exceptional. Pretul este pe masura caracteristicilor, la criteriul raport calitate pret Samsung BQ2Q7G/BOL primeste 4 puncte dintr-un maxim de 5. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.



Tot 4 puncte si pentru optiunile de programare, cele 18 functii asigurand prepararea oricaror retete ce se pot realiza la un cuptor mutifunctional, singurul minus fiind faptul ca nu are retete presetate, caracterisitica ce i-ar fi adus un punctaj maxim la acest criteriu.

Maximum de 5 puncte pentru eficienta autocuratarii, Samsung BQ2Q7G/BOL avand un sistem pe baza de piroliza, cel mai eficient de pe piata si care, foarte important, nu necesita costuri ulterioare de mentenanta.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Punctaj maxim si pentru desing-ul modern, comenzile pe touch-uri si panoul generos de comanda fiind binevenite mai ales intr-o bucatarie moderna. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

4 puncte la criteriul fiabilitate, Samsung fiind unul din brand-urile care pun accent pe calitatea materialelor si subansamblelor folosite si 3 puncte la criteriul produse complementare, producatorul coreean avand o gama relativ redusa, mai ales de plite incorporabile pe gaz, cat si in ceea ce privesc hotele.

Asadar, cuptorul electric multifunctional cu autocuratare pirolitica Samsung BQ2Q7G/BOL totalizeaza 25 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor noastre. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret. 

3 comments:

Sorin Ghimba spunea...

am acest cuptor. l-am achizitionat la recomandarea dumneavoastra de la Altex si sunt foarte multumit. afisajul cuptorului arata extraordinar, mult mai bine decat in poze.

cumpana marius spunea...

pretul lui pe emag e de 2000 de lei, putin cam scump. la altex sau media galaxy costa 1899 lei

Ionut Velea spunea...

mie mi s a stricat telefonul de la samsung de doua ori in perioada de garantie si nu mai am incredere in ei