9 feb. 2015

IP Scoring: Hotpoint Luce PK640RGH

Plita incoporabila Hotpoint PK640RGH face parte din noua gama de electrocasnice propusa de producatorul italian de electrocasnice, gama numita Luce. Din punct de vedere al raportului calitate pret, plita incorporabila Hotpoint Luce PK640RGH primeste 3 dintr-un maxim de 5 puncte, avand ca plusuri calitatea gratarelor si fiabilitatea iar ca minusuri un inox care se amprenteaza relativ usor si pretul putin cam ridicat. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.



In ceea ce priveste calitatea inoxului, Hotpoint Luce PK640RGH primeste 3 puncte, iar pentru calitatea gratarelor 4 puncte, acestea avand o buna geometrie si fonta din care sunt realizate avand in compozitie o cantitate suficienta de carbon, astfel incat acestea sa fie putin casante.


Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.

Maximum de 5 puncte pentru fiabilitate si totodata pentru produsele complementare, Hotpoint avand o gama foarte diversificata de cuptoare si hote cu care plita incorporabila Hotpoint Luce PK640RGH se poate asocia.


Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Astfel Hotpoint Luce PK640RGH totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor de mai sus si poate reprezenta o optiune pentru cei interesati de o plita incorporabila pe gaz robusta si practica. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".