8 feb. 2015

IP Scoring: Whirlpool AKR 551 JA

Hota incorporabila Whirlpool AKR 551 JA face parte din setul de electrocasnice rustice pe culoarea cream jasmine propus de producatorul american de electrocasnice. Acest set este asamblat in Italia, ca majoritatea electrocasnicelor incorporabile destinate pietelor europene. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.



Din punct de vedere al raportului calitate pret, Whirlpool AKR 551 JA primeste 4 puncte, avand in vedere in primul rand pretul foarte bun pentru o hota decorativa piramidal rustica si caracteristicile bune pe care vor fi detaliate in randurile de mai jos.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

3 puncte pentru puterea de absortie, cei 380 m3/h fiind relativ suficienti pentru o bucatarie mare sau un open space limitat si 4 puncte pentru designul rustic, potrivit cu cel al plitei si cuptorului rustic, piese ce completeaza pachetul.

3 puncte pentru fiabilitate, hotele ajungand relativ des in service, mai ales dupa cei doi ani de garantie, iar Whirlpool avand un istoric negativ in acest sens si 4 puncte pentru produsele complementare, acestea avand caracterisitica principala un raport bun calitate pret.


Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Astfel hota incorporabila rustica Whirlpool AKR 551 JA totalizeaza 21 dintr-un maxim de 30 de puncte.. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.

1 comments:

Marius M spunea...

Unde pot gasi filtre de aluminiu pentru aceasta hota de la Whirlpool?