11 ian. 2015

IP Scoring: Siemens WM14T440BY

Procatorul german de electrocasnice SIEMENS este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale, pretul acestora fiind insa pe masura. Am selectat insa un model care este mai accesibil si reprezinta un foarte bun raport calitate pret, pentru utilizatorii interesati sa achizitioneze o masina foarte buna la un pret de pana in 3000 de lei. Datorita fiabilitatii, a costurilor post vanzare si a optiunilor de spalare cat si a calitatii spalarii, la raportul calitate pret Siemens WM14T440BY primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare, Siemens WM14T440BY ofera o autonomie mare de programare masina avand setari pentru toate tipurile de tesaturi, insa nu are programul cu abur de reimprospatare si igienizare a tesaturii motiv pentru care primeste tot 4 puncte.

Maximum de 5 puncte pentru eficienta de spalare si centrifugare, masina avand un sistem patentat care garanteaza o dusare eficienta in interiorul tamburului, 3D Agua Tronic si totodata pentru performanta ca o masina cu incarcare de 8kg sa aiba o viteza maxima de centrifugare de 1400rotatii/minut. 

Capacitatea maxima de utilizare este de 8kg caracterisitica  pentru care primeste 4 puncte la acest criteriu si maximum de 5 puncte pentru fiabilitate si costurile post vanzare. 


Asadar masina de spalat rufe Siemens WM14T440BY, cu 8kg si 1400 de rotatii/minut totalizeaza 27 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus fiind una din cele mai bune masini de spalat rufe de pe piata din tara noastra.  Pentru mai multe criterii privind alegerea a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

1 comments:

Stefan spunea...

Am masina de spalat Siemens WM14T440BY de 3 ani. Am luat-o de la un magazin online mic...nu mai stiu exact numele...ideea este ca masina de spalat este extraordinara. pacat ca nimeni nu promoveaza siemens. bravo