15 ian. 2015

IP Scoring: Gorenje W9865E

Una din cele mai bune masini de spalat rufe din punct al raportului calitate pret, Gorenje W9865E face parte totodata din gama premium al producatorului sloven. Avand in vedere capacitatea maxima de incarcare 9kg, viteza maxima de rotatie 1600 rotatii/minut, la criteriul raport calitate pret,Gorenje W9865E primeste maximum de 5 puncte.

In ceea ce privesc optiunile de programare, Gorenje W9865E are programe presetate pentru toate tipurile de tesaturi insa mentionam, pe langa programele personalizate pe care utilizatorul le poate seta, programul ultra white care garanteaza o spalare excelenta a hainelor albe precum si programul Black-pentru haine negre si colorate, program care garanteaza pastrarea culorii. Lipsa programului de improspatare cu abur, face ca la raportul optiuni de programare, sa primeasca 4 puncte.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Maximum de 5 puncte pentru eficienta de spalare Gorenje fiind recunoscuta pentru calitatea spalarii si tot maximum de 5 puncte pentru capacitatea de incarcare, cele 9 kg permitand spalarea inclusiv a pernelor si a pilotelor.

Tot 5 puncte pentru fiabilitate, Gorenje diferentiindu-se fata de mare parte din competitie la acest critetiu avand in vedere calitatea produselor producatorului sloven si 4 puncte pentru costurile post vanzare, costurile pieselor fiind relativ mari post garantie, insa compenseaza cu riscul foarte mic de defectare al acestei masini exceptionale.


Astfel masina de spalat rufe cu viteza maxima de centrifugare de 1600 rotatii/ minut si capacitate de 9kg totalizeaza 28 dintr-un maxim de 30 de puncte fiind una din cele mai bune optiuni pentru utilizatorii interesati de o masina performanta si la un pret foarte bun, raportat la caracterisiti. Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe .

2 comments:

Anonim spunea...

Are functia de PET Removal Hair? Daca nu, imi puteti recomanda un model raport/calitate bun?

Claudiu DIma spunea...

nu, nu are aceasta functie. Aceasta functie o puteti gasi doar pe masinile de spalat rufe de la Beko