25 ian. 2015

IP Scoring: Bosch PBP613B90E

Propunerea de plita incorporabila rustica pe gaz a producatorului german de electrocasnice, Bosch PBP613B90E completeaza setul de plita, cuptor si hota rustica pe care acesta o are listata pentru piata din Romania. Din punct de vedere al raportului calitate pret, Bosch PBP613B90E primeste 3 dintr-un maxim de 5 puncte, pretul fiind peste media pietei, mare parte din acesta fiind platit strict pentru branding si mai putin pentru caracterisiticile plitei.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.


Din punct de vedere al materialului, emailul folosit este de o calitate foarte buna, este usor de intretinut si textura acestuia este perfecta pentru un set de electrocasnice rustice, motiv pentru care primeste 4 puncte la acest criteriu si doar 3 puncte pentru calitatea gratarelor care sunt din otel si sunt emailate, inferioare din punct de vedere al comportarii in timp la actiunea flacarei.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

4 puncte pentru design, setul complet aratand mai bine in ansamblu, nu putem spune ca plita incorporabila Bosch PBP613B90E aduce un plus la imaginea generala a acestuia, insa il completeaza acceptabil. Tot 4 puncte pentru fiabilitate, in primul rand pentru ca vorbim de Bosch si in al doilea rand pentru ca plitele incorporabile pe gaz ajung destul de rar in service si tot 4 puncte la criteriul produse complementare, producatorul german oferind ca alternative 3 modele de cuptoare rustice care se potrivesc cu aceasta plita si o hota pe care o vom prezenta intr-unul din articolele viitoare.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.


Va recomandam totodata articolul in care sunt prezentate seturile complete de electrocasnice rustice negre, Design rustic negru.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Asadar, plita incorporabila rustica Bosch PBP613B90E totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus si poate fi o optiune, la pachet cu hota si unul din cuptoarele rustice Bosch, pentru cei interesati de o bucatarie retro.  Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

1 comments:

Florin Geona spunea...

Din ce material este realizata plita incorporabila rustica de la bosch?