15 dec. 2014

IP Scoring : Samsung WF60F4E5W2X

 Samsung WF60F4E5W2X face parte din noua gama de masini de spalat propusa de producatorul coreean pietei europene. Varianta slim, cu o adancime redusa, de numai 45 cm, acest model are o capacitate maxima de incarcare de 6 kg, insa avantajele acestei masini sunt date de sistemul Eco Bubble si de tratarea antiscamosare a tamburului, pentru o rezistenta mai indelungata in timp a tesaturii. Un raport relativ dun raport calitate pret, motiv pentru care  Samsung WF60F4E5W2X primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte la acest criteriu. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.
In ceea ce privesc optiunile de programare, Samsung se afla mereu in topul producatorilor cu un apetit mare in ceea ce privesc inovatii, masina de spalat avand un program smart check, care permite un diagnostic rapid, in cazul in care apare vreo situatie nefericita, aplicatie care poate fi folosita pe orice smartphone de la Samsung. In ceea ce privesc facilitatile privind calitatea spalarii, tratarea tamburului antiscamosare este nu mare plus (Dymond Drum), totodata rezistenta ceramica asigura o cantitate redusa de depuneri de calcar, iar sistemul patentat de spalare Eco bubble asigura o spalare si clatire eficienta printr-o buna diluare si clatire a detergentului, motiv pentru care la criteriul optiuni programare, masina de spalat WF60F4E5W2X primeste 4 puncte.

3 puncte la capitolele capacitate de incarcare si costuri post vanzare: o capacitate relativ redusa ce nu permite spalarea unor pilote sau perne spre exemplu, iar costurile post vanzare sunt relativ mari in situatia in care masina are vreun defect post garantie , piesele la Samsung fiind scumpe. Aceste doua caracterisitici sunt punctele mai putin forte ale acestui model, care arata extraordinar, fiind unul din cele mai bune optiuni pentru o masina pe culoare gri, usor de intretinut si care sa spele foarte bine.

Fiabilitare relativ ridicata pentru modelele de spalat rufe de la Samsung motiv pentru care la acest criteriu, Samsung WF60F4E5W2X primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte.


In concluzie, masina de spalat rufe slim, pe culoare gri, Samsung WF60F4E5W2X totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte fiind una din cele mai bune optiuni raport calitate pret pentru o masina de spalat rufe pe culoare gri/argintiu. Pentru mai multe criterii privind alegerea a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

1 comments:

Parere despre masina de spalat Samsung spunea...

Exista o optiune cu incarcare mai mare, acelasi model si acelasi design pentru masina de spalat rufe Samsung?