29 dec. 2014

IP Scoring: Bosch WAQ2446KBY

Gama Avantixx de la Bosch este gama middle range a producatorului german de electrocasnice, modelele din aceasta gama fiind asamblate in fabrica din Spania. Bosch WAQ2446KBY face parte din gama Avantixx si reprezinta o optiune interesanta pentru utilizatorii interesati de o masina care sa spele bine, sa fie rezistenta in timp la un pret mediu, pe piata acest model gasindu-se in jurul pretului de 2000 de lei, motiv pentru care la criteriul raport calitate pret primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte.


In ceea ce privesc optiunile de porgramare/utilizare, Bosch WAQ2446KBY are pe langa programele clasice, program presetat pentru lana, program scurt si program pentru haine negre si colorate, care vor pastra culorile tesaturilor si le vor proteja mai bine in timp. Totodata tratamentul special pentru antiscamosare al tamburului, va proteja suplimentar, toate aceste beneficii reflectandu-se in timp in pastrarea calitatii tesaturii. Autonomie mare in programare, masina avand si antisifonare, posibilitate de reglaj al temperaturii si centrifugii, pachetul standard practic pentru o masina de spalat rufe Bosch din aceasta gama, caracteristici care fac ca Bosch WAQ2446KBY sa mai acumuleze 4 puncte la criteriul optiuni de programare,

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Incarcare medie spre mare, cele 7 kg permitand spalarea inclusiv a lucrurilor voluminoase, nu neaparat grele, cum ar fi spre exemplu pernele si pilotele, motiv pentru care primeste 4 puncte la acest criteriu si acelasi numar de puncte pentru fiabilitate, Bosch fiind recunoscut ca un brand care pune accent pe calitatea subansamblelor.

3 puncte pentru costurile post vanzare, in situatia neplacuta in care Bosch WAQ2446KBY va avea nevoie de service costurile fiind relativ ridicate.


Asadar, Bosch WAQ2446KBY totalizeaza 23 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus. Pentru mai multe criterii privind alegerea a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

2 comments:

Unknown spunea...

masina mea in timp ce facea programul sa blocat,accidental am lovit butonul de prewash,sa activat cheita pe displeiul masinii si butonul de pauza este cu rosu,nu mai ia nici un program,ce sa fac?

Admin spunea...

Ati activat blocajul pentru copii. Trebuie apasat concomitent, timp de 3 secunde pe doua butoane. Acestea sunt precizate in manualul de utilizare a masinii de spalat.