1 dec. 2014

IP Scoring : Bosch PCP615B90E

Plita incorporabila Bosch PCP615B90E este primul model din top vandute din gama producatorului german de electrocasnice. Nu intamplator, intrucat acest model intruneste toate caracteristicile necesare pentru o plita buna, la un pret relativ mediu, fata de piata, insa din gama entry level a Bosch. Asadar la criteriul raport calitate pret, Bosch PCP615B90E primeste 3 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.


Cate 4 puncte pentru calitatea superioara a inoxului, care dupa polisarea industriala este si polisat manual pentru a indeparta si cele mai mici imperfectiuni, lucru care spune mult despre standardul ridicat de calitate si tot 4 puncte pentru calitatea gratarelor, acestea avand in compozitie o cantitate optima de carbon, fapt care face fonta sa devina mai putin casanta si mai fina la atingere.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

Maximum de 5 puncte in ceea ce priveste design-ul simplist caracteristic german si 4 puncte pentru fiabilitate, Bosch fiind recunoscut pentru durata medie ridicata a produselor fabricate. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

In ceea ce privesc produsele complementare, Bosch are in gama un numar mare spre foarte mare de cuptoare si un numar satisfacator de hote si totodata de cuptoare cu microunde incorporabile, astfel incat utilizatorul sa aiba suficiente variante de pachet. Schita de incorporare pentru aceasta plita o gasiti in partea stanga si este standard pentru toate plitele incorporabile Bosch cu latimea de 60 de cm.


Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Astfel plita incorporabila pe gaz cu aprindere electrica pe buton, supapa de siguranta gaz si gratare din fonta, Bosch PCP615B90E totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus.Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

1 comments:

Sandor spunea...

plita whirlpool akt476nb este din sticla sau schott ceran?