4 dec. 2014

IP scoring : Bosch HBN532E5

Cuptorul electric incorporabil Bosch HBN532E5 face parte din linia middle range a producatorului german. Aceasta gama este produsa in Spania si se adreseaza clientilor care doresc un cuptor care simplu si eficient, care sa nu aiba un cost foarte mare. De aceea la criteriul raport calitate pret, Bosch HBN532E5 primeste 3 puncte.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.




Acelasi punctaj si pentru optiunile de utilizare, Bosch HBN532E5 avand un numar de 8 functii, un numar suficient a putea prepara aproape toate retetele posibile. Ca si minus nu are suporti telescopici pentru tavi. Tot 3 puncte pentru eficienta autocuratarii,  Bosch HBN532E5 avand un sistem Eco Clean, bazat pe un proces de autocuratare catalitica, proces chimic de curatare care va determina costuri de mentenanta relativ mari.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Cate 4 puncte pentru design-ul simplist tipic producatorului german si pentru fiabilitate, capitol la care Bosch are renume dat de durata ridicata de viata si de calitatea materialelor folosite. Gama de plite , hote si cuptoare cu microunde incorporabile, motiv pentru care mai primeste 4 puncte la criteriul produse complementare.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.


Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

Asadar cuptorul electric multifunctional Bosch HBN532E5 totalizeaza un scoring 22 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor noastre. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

1 comments:

parere despre bosch cuptor electric spunea...

Arata destul de ieftin acest cuptor