4 dec. 2014

IP Scoring : Bosch DWW06W850

 Una din cele mai puternice hote incorporabile decorativa cu desing piramidal de pe piata, Bosch DWW06W850 poate fi solutia pentru cei care au o bucatarie deschisa si nu doresc sa investeasca foarte mult intr-o hota, motiv pentru care primeste la capitolul calitate pret 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.


Maximum de 5 puncte pentru puterea de absortie, cei 760m3/h fiind suficienti pentru a garanta un aer proaspat in bucatarie si 3 puncte pentru design, intrucat design-ul decorativ piramidal, nu mai este neaparat in trend, desi se poate integra perfect in bucatariile mari sau cele deschise (cele care comunica cu living-ul).

4 puncte pentru calitatea filtrelor, peste media de calitate a filtrelor metalice care se gasesc in comert si 3 puncte pentru nivelul de zogmot, usor cam ridicat fata de medie, pe ultima treapta de putere zgomotul maxim fiind de 71dB(A). Acest zgomot ar putea fi justificat oarecum si de puterea mare de absortie, insa exista hote, ce-i drept semnificativ mai scumpe cu un zgomot ce incepe de la 64dB(A).
Inca 4 puncte la scoring-ul total al hotei incorporabile decorative Bosch DWW06W850 pentru gama relativ diversificata de cuptoare electrice multifunctionale, eventual cuptoare cu microunde incorporabile si plite fie ele pe gaz sau electrice. Recomandarea noastra este ca aceasta hota sa fie asociata plitei incorporabile pe gaz cu gratare din fonta Bosch PCP615B90E si cuptorului electric multifunctional cu autocuratare catalitica Bosch HBN532E5 . 

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

In partea stanga puteti gasi si schitele de incorporare pentru hota  incorporabila Bosch DWW06W850. Aceasta hota poate fi folosita atat cu evacuare in exterior, diametrul tubului de evacuare fiind de 150 mm cat si cu recirculare. Pentru recirculare este nevoie ca utilizatorul sa monteze un filtru de carbon. Acesta se gaseste in comert sub dennumirea de filtru universal de carbon pentru hote, cel mai des intalnit fiind cel produs de WPRO sau special pentru modelul de hota, acesta din urma putand fi achizitionat de la service-urile autorizate Bosch, cel mai mare din acestea fiind Pecef Tehnica, insa costurile pentru un astfel de filtru fiind relativ mari pentru un consumabil ce trebuie schimbat o data la 3 luni.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

Asadar Bosch DWW06W850 totalizeaza 23 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor blogului Incorporabile PremiumPentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.

Acest set poate fi asociat combinei frigorifice full no frost, inox Bosch KGN 57AI22, ce are ca principal avantaj volumul foarte generos, avand in vedere ca vorbim de o combina frigorifica de 70 cm si o instalatie frigorifica foarte performanta, mai multe detalii privind aceasta combina puteti gasi in articolul de prezentare, aici. Deign-ul acestei combine este si el unul modern si se potriveste perfect cu plita, cuptorul si hota mai sus prezentate. Usa este din inox antiamprenta, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta intretinerii. Acelasi tip de inox il puteti gasi si pe usa cuptorului incorporabil.

1 comments:

Anonim spunea...

Care este inaltimea maxima la care se poate monta aceasta hota?