27 nov. 2014

IP Scoring: Zanussi ZOA35701XK

Cuptorul electric multifunctional  Zanussi ZOA35701XK face parte din categoria cuptoarelor caracterizate de un raport foarte bun calitate pret. Numarul relativ mare de functii,7, sistemul de autocuratare catalitic si pretul fac ca acest model sa primeasca 4 dintr-un maxim de 5 puncte la acest criteriu. 

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


Tot 4 puncte pentru optiunile de utilizare, cele 7 functii si timer-ul electronic fiind un plus in ceea ce priveste confortul, 3 puncte pentru eficienta sistemului catalitic de autocuratare si acelasi numar de puncte pentru design, un usor minus fiind reprezentat de lipsa butoanelor push in, acestea fiind aparente.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Pentru fiabilitate, cuptorul electric multifunctional  Zanussi ZOA35701XK primeste 4 puncte, avand in vedere nivelul de calitate relativ ridicat al produselor producatorului italian, parte din concernul suedez Electrolux si 3 puncte pentru gama de produse complementare, respectiv plite si hote, cele din urma cu o gama restransa.


Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In concluzie, cuptorul electric multifunctional  Zanussi ZOA35701XK acumuleaza 18 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor de mai sus si reprezinta o solutie pentru un utilizator pragmatic, interesat de un cuptor care sa gateasca bine, sa aiba autocuratare catalitica si toate acestea la un pret foarte bun. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil".