14 nov. 2014

IP Scoring: Whirlpool Origami AKT 464/WH

Este evident ca nu se mai poarta inoxul, culoarile imediat apreciata de utilizatori fiind negru, crem si alb, in functie de design-ul de bucatarie. Astfel plita incorporabila cu design Origami, Whirlpool  AKT 464/WH este un exemplu bun mai ales daca luam in considerare raportul bun calitate pret, motiv pentru care primeste 4 din 5 puncte la acest capitol. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gazAm evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.



 Pentru calitatea materialului primeste 4 puncte, sticla folosita avand o buna rezistenta la uzura mecanica si pentru calitatea gratarelor 3 puncte, acestea fiind din fonta, cu o prindere relativ buna, insa inferioara daca ar fi sa comparam cu o plita standard din inox cu gratare din fonta.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.


Maximum de 5 puncte pentru design, aceasta plita facand parte dintr-o gama premium si avand un iz exclusivist, care va iesi cu siguranta in evidenta in bucataria utilizatorului.

3 puncte pentru fiabilitate si tot acelasi scor si pentru produse  complementare, avand in vedere faptul ca acest model se potriveste cu un numar restrans de cuptoare si hote din gama producatorului.


Astfel plita pe sticla, culoare alba, Whirlpool Origami AKT 464/WH  totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte. Intra in partea dreapta a site-ului la categoria hote incorporabile si afla pretul acestui produs.  Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".