9 nov. 2014

IP Scoring: Whirlpool Estetica Ambient GMA 6422 IX

Gama Estetica Ambient a producatorului american de electrocasnice Whirlpool utilizeaza doua tipuri de inox. Pe langa cel standard, mai exista modelele cu inox IXELIUM. Una din plitele cu inox standard este Whirlpool Estetica Ambient GMA 6422 IX. Acest model este o alegere buna dataorita gratarelor din fonta foarte stabile, al ochiului WOK si al design-ului elegant, la capitolul calitate pret aceasta primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.


In ceea ce priveste calitatea materialelor utilizate, inoxul, desi bine polisat, nu este totusi IXELIUM, motiv pentru care la criteriul privind calitatea materialelor folosite primeste 3 puncte. 4 puncte pentru calitatea gratarelor, fonta avand totusi o compozitie cu un nivel destul de redus de carbon, aceasta fiind usor zgrunturoasa. De mentionat este ca aceste gratare sunt foarte bine proiectate, acestea fiind foarte stabile.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Cate 3 puncte pentru design si fiabilitate, gama Estetica Ambient, fiind o gama medie, in sortimentatia producatorului amercan. Fiabilitate relativ buna in ceea ce privesc electrocasnicele incorporabile Whirlpool, producatorul avand dificultati in ceea ce priveste fiabilitatea mai degraba la aparatele frigorifice si unele game de masini de spalat rufe, mai ales pe entry-level-uri.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

In ceea ce privesc produsele complementare, respectiv cuptoare incorporabile, plite,eventual cuptoare cu microunde incorporabile si hote, Whirlpool are o gama foarte diversificata, asa ca exista multe optiuni in acest sens, motiv pentru care obtine 4 dintr-un maxim de 5 puncte.


Asadar, plita incorporabil Whirlpool Estetica Ambient GMA 6422 IX totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila"Varianta de plita cu inox ixelium este Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL prezentata in unul din articolele anterioare.

1 comments:

Comparatie Whirlpool Bosch, care este mai buna spunea...

Cat de rezistent este inoxul ixelium comparativ cu cel de la Bosch. Recomandati o plita Whirlpool ixelium sau una bosch?